Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Csocsószoba is van Amerika legdrágább pecójában

2017. január 30. - Otthon

A 250 millió dollárért (72 742 500 000 Ft) meghirdetett ingatlanon van helikopter leszállópálya és csocsó szoba is, és 270 fokos szögben szinte körbe lehet látni a házból.

Kattintson a képre! 

 

Egy újonnan épített Bel Air-i ház érdemelte ki az Államok legdrágább háza címet. A hófehér, minimalista építmény kívülről korántsem úgy néz ki, mint azok a legdrágább kastélyok, amikhez a szemünk szokott. Az üveg-beton alapú többszintes házba elég szépen belátni, mondhatni, még azt is látni, ha valaki bugyiban főzi a kávét reggel. Feltehetően a szomszédság nem a kukkolással foglalatoskodik, mindenesetre ennek a beláthatóságnak köszönhető, hogy az egész világ megnézheti, hogyan élnek a nagyon gazdag kaliforniaiak. 

A ház aljában parkolóházat alakítottak ki, ami tele van elképesztő autókkal, 12 ritka autót találni a házban, amik köré külön szalon építtetett a tulajdonos.  A következő szint az úszómedence szintje, a medence két szélén egy-egy szoba van, amiknek a tetején napozóteraszokat alakítottak ki. A harmadik szint a medence szintjével együtt már maga a luxuslakás, rengeteg szobával: összesen 12 hálószoba, 21 fürdőszoba, három konyha, öt bár, saját tekepálya, mozi méretű mozivászon, két hatalmas szobányi bortároló, saját spa. 

A CNN által közzétett képeket elnézve egész biztos, hogy valaki olyan a tulajdonos, aki valamilyen netes bizniszből gazdagodott meg, enyhén szólva geek csávót tudok elképzelni a házban, ahol kialakított egy csocsószobát (!!), aminek az egyik fala cukorka fal. Igen, cukorkákkal van teli a fal, bárki, bármikor odamehet, és csapolhat magának a színes cukorkákból, ha megéhezne csocsózás közben. Apropó, a csocsóasztalok egészen úgy tűnnek, mintha gyémánt berakással készültek volna, vagy nem?

Ha nem is ilyen csodapalotát, de azért találtunk egy itthoni, elég jó kis villát a Xii. kerületben. érdemes benézni ide is,elég, ha a képre kattintunk.

Többgenerációs használatra tervezték az alábbi XII. kerületi eladó házat:

1_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2912166481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wooden Tiger 2017.01.31. 13:05:07

Egyetlenegy slendriánságot vélek felfedezni a cukorkafal alatt a bal odali krómozott rács középen alul nem pontosan illeszkedik. Ha már 73 milliárdomba kerülne, akkor én így nem venném át. :)
süti beállítások módosítása