Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Iskolát is tervez Pablo Escobar drogbáró fia

2017. február 20. - Otthon

A híres kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar fia, Sebastián Marroquín építészként éli mindennapjait, Buenos Airesben él a családjával, az argentín fővárosban több munkáját is látni az utcákon.

Sebastián Marroquín Juan Pablo Escobarként született, apja nevét elhagyva az édesanyja lánykori nevét vette fel, valószínűleg a saját boldogulása érdekében. 1993-ban, amikor a rendőrök lelőtték az apját, még csak 16 éves volt. Családjának, felmenőinek története a drogbáró mellett is tele van tragédiával, azonban ez már az ő jelenlegi életére nem igazán van hatással: négyéves fiával és családjával boldog életet él Buenos Airesben.

Ritka, ha Budapest valamelyik ikonikus épületében felszabadul egy lakás, pláne olyan, amit híres építész tervezett. Most Alpári Ignác Deák téri házában van egy eladó lakás:

0_9_1.jpg

Kattints a képre!

Építészként a nagyon gazdagoknak és híreseknek dolgozik, tervezett már wellness központot egy kis argentin városban, és iskolát vízparton. Ügyfelei között akad egyvalaki, aki egészen különleges, ő az, aki 1988-ban lebombázta az Escobar-házat. Ő is építtetett magának luxusházat Escobar fiával. Kilétét a projekt végéig titkolta a megrendelő, majd miután már mindennel végeztek, akkor fedte fel, ki is ő valójában. 

A családi szál valamennyire megmaradt az életében, az Elle Decor riportja szerint Marroquín visszatérne a kolumbiai dzsungelbe, és egy kis házat építene a családjának, amit két folyó is körbeölel, és ami teljesen környezetbarát lenne. Azt szeretné, ha a fia ott nőne fel, de úgy, hogy a drogbáró életéről a lehető legkevesebbet tudjon meg - Pablo Escobar ugye a dzsungelben termesztette a kokaint, és indította el több milliárdos bizniszét. 

Ezt az iskolát Escobar fia tervezte:

pablo-escobar-school-project-1486760180.png

Kép: Elle Decor 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4812253752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cardiobascuralis 2017.02.21. 02:51:47

Azt már látom, hogy milyen az ikonikis épület, de vajon milyen lehet egy ikoninagy épület?

Vagy hogy miért nem lehet helyesírás-ellenőrzőt használni?
süti beállítások módosítása