Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Most kell borvidéken nyaralót nézni

2017. február 26. - Otthon

Házat venni télen, eladni tavasszal érdemes, tartja a mondás, és ez igaz a nyaralókra is, pláne, ha valaki borvidéken szeretne olyan házat venni, ahol a hétvégéit töltheti nyáron. 

A mondásban rejlő igazságot az árakban kell keresni, azok, akik eddig nem tudták eladni a nyaralóikat, mostanra még lejjebb nyomták az árakat, hogy megszabaduljanak az ingatlanoktól. Ha a ház mégsem kelne el, akkor a jóidő segíthet, viszont ez azt is jelenti, hogy az árakat a tulajdonosok ismét megemelhetik az érdeklődésre való tekintettel. Bárhonnan nézzük, most van itt az ideje, hogy aki borvidéken bambulna a nyáron, jó fröccsel a kezében, körbenézzen az ingatlanpiacon, és befektessen az álmaiba. 

Az egri borvidéken 250 négyzetméteres ház 18 millióért eladó, a teljes berendezés és antik bútorok is benne vannak az árban:

untitled_design_11.png

Kattints a képre!

Az etyeki borvidéken présház és pince eladó szőlőültetvénnyel együtt, 9 millióért:

0_12.jpg

Kattints a képre a többi fotóhoz!

A badacsonyi borvidéken kétszintes lakóház eladó, a 6 szobáért, kertért és 118 négyzetméterért 33 millió Ft-ot kérnek:

3_4_1.jpg

Kattints a képre a többi fotóhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6012268992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása