Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Végre feldobják a steril nappalikat

2017. május 18. - Otthon

Egy svéd művészcsoport, a 10-gruppen munkájának érdeme az IKEA új kollekciója, ami minden, csak nem egyhangú és unalmas.

A 10-gruppen egy 10 svéd tervezőből álló design csapat, akik mindannyian merész, mintás, színes kollekciót álmodtak meg az IKEÁnak. Az új kollekció 14 darabos csodaszép holmiból áll, és hogy mennyire merészek is, csak annyit mondunk, hogy az egyik tervező azt nyilatkozta: életcéljául választotta, hogy kipucolja a design-mocsarat. 

Fekete-fehér, kék-fehér-fekete, fekete-zöld-piros-sárga, zöld-kék-sárga, piros-fehér, kék-fehér színek jellemzik a svéd bútorgyártó cég legújabb kollekcióját, a kimondhatatlan nevű AVSIKTLIG-ot. A mintás, mégis elegáns függönyökbe, törölközőkbe, díszpárnákba és dobozokba azonnal bele lehet szeretni. Egyrészt, mert tökéletesen illeszkednek minden nyár esti szabadtéri grillpartihoz, még egy igazán elegáns eseményhez is passzol. A színes kollekció bármelyik darabja illik az összes többi IKEA bútorhoz, így például az alábbi eladó újpesti lakást, amit szinte teljesen csak IKEA bútorokkal rendeztek be, kifejezetten feldobna egy-egy színes mintás díszpárna.

Kattintson a képre!

1_13_1.jpg

Az IKEA mint mindig, most is igyekszik kielégíteni minden korosztály igényét, így a mintás tálcáktól az egyszerű csíkos szőnyegig mindenféle lakberendezési kiegészítőt vásárolhatunk a kollekcióból. Külön öröm a kék színű szabadtérre való fotel, aminek az ára sem borzasztó: 20 000 Ft-ért elvihető. A színkavalkád mellett természetesen az egyszerű skandináv stílus is megtalálható, mint például az alábbi fekete-fehér szett.

8b453e68901e0b9be2f05be2881ad6ca.jpg

ÍME a minták:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr412509609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása