Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Álom: egyenes vonalak a tengerparti házban

2017. július 26. - Otthon

Az ausztrál Hamilton-szigetre építették az alábbi csodaszép luxusvillát, a szigetről azt kell tudni, hogy itt élnek a világ minden tájáról érkező gazdagok és híresek.

A nemzetközileg igen elismert környékre rengetegen érkeznek csónakázni, hajózni, vízi sportokat űzni, búvárkodni, mindezt olyan földi paradicsomban, ahol golfozni is lehet. Nem csoda, hogy szebbnél szebb villákat építenek, amiknek az a különlegességük, hogy igen közel vannak a természethez, így adott a természetes közeghez való kapcsolódás, amit az építészek szépen ki is használnak. A Korall-tengeren lenyűgöző a kilátás, és ezt élvezhetik azok a tulajdonosok, akik a Solis fantázianevű tengerparti házban élhetnek. A házat Renato D'Ettorre tervezte, betonból, kőből és üvegből építette fel a szinte teljesen egyenes vonalakból álló luxuskéglit.

Légies lakóterek, privát, fedett kültéri kuckók jellemzik a villát. Minden szint és minden terület meglepetéssel szolgál, semmi sem kiszámítható. Az elsőre ridegnek tűnő teraszokon a Hamilton sziget naplementéjét idéző színekben pompáznak a bútorok, amik ránézésre a zen jegyében készülhette. A terasz remek helyszín arra, hogy a naplementében elolvasson ott valaki egy könyvet. Úszómedencék, tükröződő tenger és a háttérben a buja, természetes kertek biztosítják a nyugalmat. 

Itthon a Balaton partján érdemes keresgélni a buja természet körülölelte nyári lakot. Az alábbi eladó siófoki ingatlanból páratlan kilátás nyílik a vízre, íme:

Kattintson a képre!

0_71.jpg

A többszintes házban hűvös hálószobák vannak, körülöttük teraszok, ahonnan páratlan kilátás nyílik a tengerre. A berendezés minimál ugyan, de minőségi: európai szerelvényekkel, Boffi beépített konyhával, csempékkel és csiszolt betonnal kell elképzelni a belső enteriőrt. Három hálószoba van, két medence, galéria terület, konditerem, tágas kültéri és beltéri lounge szobák, és mindez több mint 3000 négyzetméteres vízparti földrészen fekszik. Ki mondana rá nemet?

Fotó: Sothebysrealty 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr612663287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása