Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Video: Baldachinos ágy csináldmagad verzióban

2017. augusztus 23. - Otthon

A baldachinos ágy nemcsak a kamaszlányok szobájában lesz mutatós, hanem a szülők hálójában is.

Két függönytartó rúd biztosan kell a baldachinos ágyhoz, méghozzá olyan szélességben, amekkora az ágy hossza. Ez az alapja a baldachinnak, ezért a hosszúságra nagyon fontos odafigyelni. A függönyrudakra húzzuk rá a kívánt anyagot, amit a baldachinhoz szereztünk.

Ez lehet csipke, lehet áttetsző függöny, lehet lenvászon, bármi, ami az ízlésünknek megfelelő. Így van már két függönyrúdra felhúzott függönyünk, amiket fektessünk le a földre egymás mellé szorosan a függönytartó rudaknál. Az egyszerű berendezésű, kisméretű lakásokban is jól fog mutatni, ne habozzunk belevágni akkor se, ha olyasmi hálószobánk van, mint amilyen ebben a debreceni eladó lakásban található.

A hatalmas belmagasságú polgári lakásokban is mutatós a baldachinos ágy. Az alábbi eladó IX. kerületi lakás hálószobája szinte kívánja a baldachint. Kattintson a képre!

3_18.jpg

Tű és cérna segítségével varrjuk össze a két függönytartó rudat, majd a végükre ragasszunk valamilyen lezáró gombot. Ez lehet áttetsző üveg, kerámia gomb, bármi, amit szeretnénk - a Butlersben lehet kapni bútorgombokat, azok is megfelelőek. Ahhoz, hogy ne legyen túlzottan függönyszerű a baldachin, az anyagok széleit bátran díszítsük fel.

Akár saját kezűleg készített pompomokkal végigragaszthatjuk, ragasztópisztollyal, vagy akinek van rá ideje, rá is varrhatja az anyagra. Ha készen vagyunk a díszítéssel, egyetlen egy tennivaló maradt hátra: kampóra akasztva függesszük fel a falra. Sátoralakban vagy egyenesen, teljesen mindegy, mutatós darab lesz, amit mindenki megcsodál majd.

Az alábbi videóban lépésre lépésre látható:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9612770998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása