Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Mi kerül ezen a kúrián 4,5 milliárd forintba?

2017. szeptember 09. - Otthon

A Maroon 5 énekese 18 millió dollárt (4 643 640 000 Ft) költött erre a kúriára.

Adam Levine, a The Voice amerikai zenei tehetségkutató verseny zsűritagja Los Angeles-ben vásárolt magának házat, a fotókat elnézve, további milliókat költhet még a Holmby Hills-i kúriára. A kecó tavaly ilyenkor a Wall Street Journal szerint 27,5 millió forintot ért. 854 négyzetméter alapterületű a lakrész, 1,2 hektáron fekszik, és a Los Angeles Country Clubra esik a kilátás.1966-ban épült, Caspar Ehmcke építész munkája, aki francia stílusú kúriát álmodott meg.

Öt hálószobás, öt és fél füdőszobás, az egyik fürdőszoba a padlótól a mennyezetig márványból készült. A házban van benne medence, vendégház, posztmodern konyha. Az énekes és a barátnője, a Victoria's secret modell Behati Prinsloo tavaly adták el a Sohóban lévő lakásukat 5,5 millió dollárért. Magyarországon is találni luxuskúriát az ingatlanpiacon, például ezt a XII. kerületi ingatlant a Sün utcában, vagy mint ez a szántódi családi üdülő, igaz, kicsit szerényebb verzióban, mint az alábbi Los Angeles-i kégli. 

Kép: Elle Decor

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2112770576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlagállampolgár 2017.09.10. 23:22:07

Katasztrofa ez a sztar tulfzetes...Nincs mogotte valodi teljesitmeny amiert aranyaiban ennyivel tobbet keresnek a normal atlag dolgozoknal. Enekesek,focistak stb. Raadasul a lehtobb baromsagokra kolti es herdalja.
Ebbol is valsag es tarsadalmi feszultsegek lesznek. A vilag mar csak ilyen ovodas szinten mukodik.

Pic 2017.09.11. 06:44:55

a fényűzés az fényűzés.
A brutálisan gazdagok így éltek, 500, 1000, és 2000 éve is.
A többségnek ez nem adatik meg.
evvan.

Persze ehhez sok másik ember munkája, erőfeszítése (pénze) kell.
Régenúgy vették ezt el tőled, hogy rabszolga voltál.
Manapság meg önként adod oda, mikor megveszed a Real Madrid focimeccsére a jegyet az aktuális énekes sztár lemezét....
süti beállítások módosítása