Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Moziszékeket minden lakásba!

2017. szeptember 25. - Otthon

A régi moziszékek a rusztikus berendezésű otthonoktól kezdve a minimálig mindenhol elférnek, és amellett, hogy praktikusak, még szépségessé is teszik a teret. Egy hátrányuk van, hogy drágák.

A lakberendezési piac ma már annyi érdeklődőre épül, hogy külön design boltja van a loft lakásoknak is. Az ilyen oldalakon találtam rá a moziszékekre, amiknek az az előnyük, hogy kis helyen is elférnek, így akár előszobai bútornak is alkalmasak.

Íme, néhány inspiráció!

Nemcsak a loft lakásoknál vagy a nagy belmagasságú tereknél az indusztriál stílusú lakberendezésben mutat jól, a kisebb tereket is egyértelműen otthonossá teszik. A rusztikus, de még a skandináv designban is mutatós darab, bátran lehet a moziszékekkel kísérletezni.

Az alábbi eladó zuglói lakást rusztikus stílusban rendezték be, kicsit katalógus szerű lett az egész, ezért a moziszékek pontosan emiatt lennének indokoltak. Bármilyen stílust is választunk az otthonunkba, otthonossá az teszi, ha látszik, hogy szeretjük és használjuk a tereket.

Kattintson a képre!

2_23.jpg

Az árak attól függően változnak, hogy hány darabot vásárolunk, ez ugye adott: kettő a legkisebb, de ötös kapcsolásút is találni. Az ülőrész természetesen ahogyan azt kell, felcsapódik magától, így ha ezt valaki nem szeretné az otthonában, akkor párnákkal, zsákokkal, takarókkal is lefoghatja a székeket. Bár pont ez a tulajdonsága az, ami miatt a kisebb és egészen pici lakásokban is hasznos bútor. 

Előszobába, konyhaasztalhoz, nappaliba, mozisarokba, váróterembe, irodába jó választás. Az ár attól függően változik, hogy hányas moziszéket szeretnénk és azt milyen kárpittal - igen, már erre is van lehetőség, például a Krem-home oldalán is van lehetőség az egyedi kárpitozásra, igaz, azokat színházi székekként hirdetik.

A legmagasabb ár, amit például egy négyes moziszékért elkérnek, körülbelül 200-220 ezer forint, mivel egymagában nem mutat valami jól, így érdemes azonnal kettesével kérni. Két darab körülbelül 100 000 Ft, nem olcsó, és az IKEA, Kika világa jóval designosabb és kényelmesebb székeket is tartogat, de ezek tényleg egyedi darabok, amik karakteressé teszik a lakást. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr412885682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása