Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Kissé sablonos lett a vámpír loft lakása

2017. október 08. - Otthon

Azt hinné az ember, hogyha egy svéd színész loftot vesz New Yorkban, akkor igazán stílusos otthonra talál, de a True Blood vámpírja pont az ellenkezőjét bizonyította. 

Amikor megláttam a hírekben, hogy Skarsgård New Yorkban, East Village-ben vett egy loftl akást, azt gondoltam magamban, na nézzük, mibe szeretett bele, biztosan elképesztő látványra lelt. Hát nem, a képeket látva teljesen szokványos, már-már sablonos loft lakást vett, olyat, amit minden második New York-i loft lakásnál láthatunk.

A lakásért 2,3 millió dollárt fizetett, 595 401 000 Ft-ot csengetett ki.Tipikus híresség lakást láthatunk, a lakás korábban Parker Posey színésznőjé volt, korábban Chloe Sevigny színész és a Smashing Pumpkins gitárosa is éldegélt.

Az egyhálós, fagerendás mennyezetű lakásban rengeteg fa anyag van, továbbá márvány és tégla. Bár úgy hangzik, mintha rusztikus lenne a berendezés, pláne, hogy mg fa tüzelésű kandalló is van a lakásban, de nem, inkább a modern és egyszerű enteriőr jellemzi a loftot.

A lakáshoz privát tetőterasz is tartozik, illetve a ház közös udvarát is bárki bármikor használhatja. Elvileg csak egy hálószoba van a hatalmas lakásban, de a hírek szerint több helyiséget is ki lehet alakítani hálószobának. Már csak az a kérdés, hogy a Tarzant is játszó színész Alexa Chunggal együtt költözik-e a New York-i loftba, vagy egyedül?

Ez a Paulay utcai eladó loftlakás igazán stílusos, már-már túlzottan is erőltetetten mindent beletettek ahhoz, hogy a klasszikus loft lakás elemeit elfelejtsük. A templom szerű menyezet azonban rendkívül jól mutat.

Kattintson a képre!

2_22.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5712875402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása