Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Sok mindenre jók a kidobásra szánt ablakok

2017. október 12. - Otthon

A tükörtől kezdve akár még dohányzóasztalka is készíthető a régi ablakokból.

A régi ablakoktól általában azért szabadulunk meg, mert nem szigetelnek eléggé, tönkrementek, túlságosan elhasználódtak. Pedig a keretük szép, és némi festéssel és kreativitással csodákat lehet tenni a lakásban a kidobásra szánt ablakokkal.

A napokban térelválasztón gondolkodtam, akkor futottam bele olyan megoldásba, amibe azonnal beleszerettem. Semmi extra, pusztán egy hatalmas, régi ajtóból és ablakokból álló térelválasztóra esett a választásom, amit a térbe a mennyezetről lelógatva helyeztek el. Ezt látva néztem utána, mi mindent csinálhatnék a régi ablakokból.

Mint kiderült, akár egy egész lakást be lehetne rendezni ablakokból, azaz a hálószobában az ágy fejtámlájának is használható, ha az üveges részeket kivesszük és helyettük párnákat teszünk be. A fürdőszobában a polcokra keretként rárakhatjuk, így akár vitrines szekrénykét is készíthetünk, gyors, olcsó és praktikus megoldás.

A konyhában szintén hasonlóan funkcionálhat, az előszobában pedig tükörként használva az üvegek helyett tükröt is tehetünk a régi ablakokba. A variációknak tényleg csak a kreativitást szabhat határt.

Az alábbi eladó ingatlan a belvárostól 10 perc autózásra található, tele van régiségekkel és élhető, átgondolt terekkel. A házban látható teraszajtó amennyiben kidobásra kerülne, szintén olyan darab, amit inkább meg kellene tartani, és vagy képkeretként vagy paravánként lehet hasznosítani. 

Kattintson a képre!

9_12.jpg

Az előnye, hogy gyorsan és olcsón szép és hasznos dolgot készíthetünk, a különböző adás-vételi oldalakon már ötezer forinttól vásárolhatunk nagyobb méretű fa keretes ablakokat. A régi ablakokra páran külön specializálódtak, a vintage ablak, régi ablak, parasztház ablak szavakat célszerű beírni a keresőkbe.

Kép: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6912910935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása