Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ha mindig is tudni akarta kedvenc sorozata lakásának alaprajzát

2017. november 12. - Otthon

Tudta, hogy a Gilmore lányoknál csak az első emeleten van vécé? És azt, hogy a Stranger thingsben Joyce házában öt szoba van?

Aki igazán sorozatfüggő, el tudja mondani, hogyan néz ki a Sherlock sorozatban Sherlock szobája, ahol köntösben hegedül és gondolkodik az aktuális rejtélyes gyilkosságon. Most a Homes elkészítette pár sorozat lakásainak teljes alaprajzát, így aki igazán nagy fan, akár fel is építtetheti magának a kedvenc sorozatában látható lakást.

Érdemes kicsit bogarászni a rajzokon, meglepő dolgokra lehet felfigyelni, például arra, hogy a Stranger things sorozatban az a lakás, amit Joyce teleaggat izzókkal, hogy kommunikáljon a fiával, öt, azaz öt szobát is magáénak tudhat. Pedig a sorozatban úgy tűnik, mintha az anyuka és a fia szegény, egyszerű, pici házikóban éldegélne.

A hatalmas szőnyeg a nappali közepén nemcsak a sorozatokban mutat jól, hanem a belvárosi, gangos lakásokban is. Ezt bizonyítja az alábbi 1+1 szobás lakás is, ahol igazi drága darabot látni a padlón.

Kattintson a képre!

0_97.jpg

Vagy Sherlock lakása, a Baker Street 221B házszám alatt is izgalmas kérdéseket vet fel. A sorozatban ugye sosem látjuk a főszereplőt a vécében, adja magát a kérdés, hogy az mégis hol van? Vajon Sherlock hol alszik? A hálószobáját látni egyáltalán valamikor a sorozatban? Az alaprajzot tekintve van külön hálószobája, amit elválaszt az ismert szobától a konyha és a ház lépcsője. A hálóból nyílik a vécé és a fürdőszoba. 

Sherlock:

sub-buzz-6136-1505933290-2.jpg

Stranger thingsben Joyce háza:

sub-buzz-3163-1505933308-3.jpg

Gilmore Girls:

sub-buzz-5719-1505933206-9.jpg

Nyerjen Philips termékeket! (x)

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1812909134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása