Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A hófehér fürdőszoba csak minőségi anyagokkal működik

2017. november 13. - Otthon

A hófehér színt sokan azért mellőzik a lakásból, mert nehéz tisztítani, és túl könnyen koszolódik. Pedig még a fürdőszobába is bátran lehetne használni.

A tiszta fehér szín előnye, hogy tágítja a teret optikailag, így bármilyen kis térben a lehető legjobb döntés az, ha minden világos színű. A fürdőszobák mérete a legtöbb lakásban adott, az újépítésűekben, a belvárosi gangos házakban, de főleg a panellakásokban. A térrel mindenképpen játszani kell, okosan a tiszta fehér szín mellett tenném le a voksomat, ha csak 4 négyzetméter állna a rendelkezésemre, akkor is, ha gyerek is van a házban.

A hófehér csempék helyett a mosható fehér falakat is érdemes szem előtt tartani, így több pénzt lehet átcsoportosítani a kádra/zuhanyzóra, padlóra, mosdóra. Ezeknek viszont muszáj minőségi, prémium termékeknek lenniük, és semmiképp ne válasszuk azt a lehetőséget, hogy a már meglévő, régi öntöttvas kádat festjük át fehér színre. Ez gagyi és olcsó hatást kelt, a hófehér tényleg csak akkor működik jól a fürdőszobában, ha könnyen takarítható és minőségi anyagok vannak benne.

Az alábbi eladó II. kerületi lakás jól példázza az okos választást: minőségi alapanyagokból rakták össze a fürdőszobát, amit csak egy zöld növényke díszít.

Kattints a képre!

6_14.jpg

Íme némi inspiráció a Pinterestről:

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5113117748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása