Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Nem gondoltad volna: erre is jó egy IKEA-szatyor

2017. december 06. - Otthon

Karácsonyi zoknik készültek az Ikea szatyorból.

A svéd bútorgyártó cég marketingesei mintha a legkreatívabbak lennének a világon, legalábbis ezt mutatja az a zseniális ötlet, hogy az Instagramon elképesztő mennyiségű IKEA szatyor hack jelent meg. Ennek köszönhetően elkészült a klasszikus amerikai zoknis karácsonyi díszlet is, méghozzá a kék ikeás szatyrokból. A kék színű Frakta táska hack megoldásaira akkor figyelt fel a világ, amikor májusban tele voltak azzal a hírek, hogy a Balencsiaga divatcég elkészítette a világ legdrágább ikeás szatyrát. 

ikea_stocking_6.jpeg

A hackek közt egyértelműen a zoknis megoldás a legmenőbb, amit ráadásul IKEA-mániás barátoknak, lakástulajdonosoknak - mint amilyen ez a Népszínház utcai eladó sorba került lakás tulajdonosa is - bátran ajánlunk karácsonyi ajándékként. A táskából készült még sapka, szandál és rövidnadrág is, akármilyen felhasználás lehetséges, csak eddig még senki nem merte úgy igazán alkalmazni ezeket a karácsonyhoz. Pedig kellene.

Ha már karácsony, akkor a mézeskalács házikót is célszerű ikeásítani, pontosan úgy, ahogy maga a cég tette: mézeskalácsból készítettek kanapét, szőnyegeket, falat és még mini ajándékot is a fa alá. Ha valaki nagyon szeretné ugyanezt megcsinálni, könnyű dolga van, végtére is a világ egyik leghíresebb kanapéja csupa négyzet, így könnyen ki lehet vágni a mézeskalácsból.

201723_idde06a_ph140391_01_classic.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9413404513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása