Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így néz ki a fantasztikus LEGO ház

2017. december 08. - Otthon

Tizenkétezer négyzetméteren épült meg minden idők legmenőbb LEGO háza.

A Dániában, Billundban épült komplexumban kávézó, étterem, LEGO bolt és konferenciaterem is van, három évig épült a fantasztikus ház. 25 millió legókockát látni, fotelek, szőnyegek, ágyak, virágok, macik és minden legóból készült. A város célul tűzte ki, hogy a gyerekek fővárosává váljon, de egyértelmű, hogy a felnőttek is imádni fogják. A ház tele van kreatív megoldással, és az ötlet zseniális, valószínűleg egyre több ilyen ház épül majd szerte a világon.

Például a berendezett, hatalmas LEGO házban a hálókban is minden legóból van, még az óra az éjjeliszekrényen is az, sőt, az ágyra bekészített tálca, kávé és újság is legóból van. Teraszok, székek, asztalok, de még vízesés is készült legóból.

A kreativiás és innováció olyan formáját mutatják meg a készítők (Bjarke Ingels Group), amiket látva kétlem, hogy ne lenne lakberendező, aki ezek után ne akarna egy-egy tárgyat legókockából elkészíteni.

Fotó: Airbnb 

Bónusz, hogy az Airbnb okosan együttműködik a céggel azért, hogy akik csak egy éjszakára foglalnak szállást Billundban a LEGO ház miatt, megtehessék, mégpedig ott a helyszínen, legóból készült hálószobában. Tényleg lehet aludni legós ágyban, úgy néz ki. Akár gyerekkorában volt oda valaki a legózásért, akár felnőttként zúgott bele, biztos, hogy örömét leli egy ilyen kirándulásnak.

Bármilyen natúr színben, rusztikus stílusban vagy modern minimalista stílusban berendezett lakás gyerekszobájába elférne a legókból készült szoba. De akár egy fotel is, bár egyáltalán nem biztos, hogy kényelmes. Az olyan otthonokban, mint az alábbi II. kerületi, eladó lakás, biztosan jó választás, ha színes holmikkal feldobják a hangulatot.

Kattintson a képre!

1_42.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1413399505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása