Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Modern rusztikus lakás full Ikea bútorokkal

2017. december 26. - Otthon

A rusztikus egyenlő az otthonossal és barátságossal.

Az IKEA bár egyen konyhákat és egyen nappalikat kreál az otthonokba, mégis, ám ha valaki megtalálja a saját stílusát, a svéd bútorgyártó cégnél biztos, hogy talál annak megfelelő bútorokat. Ilyen lakást mutatunk be, egyúttal prezentálva azt is, hogy nem kell katalógus szerűen berendezni a lakást, inkább arra kell törekedni, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a saját stílusunk, az otthonosság és a bútorgyártó cég kínálata közt.

A rusztikus szóról sokaknak a gerendás mennyezet, a hajópadló, a hatalmas étkezőasztalt és a mennyezetről lógó rézedények jutnak eszébe, de mivel ez a belvárosi budapesti lakásokban megvalósíthatatlan a tér hiánya miatt, így a szegény ember rusztikus stílusában kell gondolkodni, ha valaki rajong ezért a lakberendezési stílusért. Azaz a népművészeti tárgyakban, fa anyagokban, praktikus konyhaszekrényben, barátságos hangulatban és növényekkel az erkélyen.

A provence-i hangulat tehát könnyedén összehozható, ha valaki kitartó. Az alábbi eladó 2+1 szobás, zuglói lakásban például a hálószoba falán lévő tapéta mintáját is érdemes megnézni: kicsit olyan, mintha kőből lenne, ezzel is utalva a stílusjegyre.

Hasonmása az eredetinek, mégis, mutatós. A legszebben berendezett helyiség a nappali, a lakásról készült összes fotón felismerhetőek az ikeás bútorok, a nappaliban is természetesen. A kamu kandalló részt gyönyörűen megcsinálták, a könyvespolcokat szépen megvilágították, a fehér kanapé, fotelek és szófa pedig otthonos és szívmelengető, az ember azonnal bele akar ülni.

Íme az egész lakás, kattintson a képre, és lesse el az ötleteket!

11_7.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6513511047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása