Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így lehet loftot csinálni a pici galériás lakásból!

2017. december 28. - Otthon

A loftos design egyetlen titka, hogy meg kell tartani a teret.

Ahhoz, hogy a belvárosi, harminc négyzetméteres lakás stílusos legyen, biztosan szükség van egy lakberendezőre. A budapesti galériás lakásokra jellemző, hogy sötétek, fából készült a galéria, egyszerű, és leginkább a praktikusság jellemzi, nem a szépség.

Ritka, ha valaki időt és energiát fektet abba, hogy pofásra megcsináltassa, sőt, még stílusban is gondolkodjon. Az alábbi eladó erzsébetvárosi lakás ilyen, loft szerűen rendezték be, annak minden stílusjegye ott van a lakásban.

Az ablaknál kezdődik minden, a legszembetűnőbb, hogy az ablakkeret mellett leszedték a vakolatot, és meghagyták a téglát, egy bizonyos mintában. A fehér szín dominál, ettől, és az anyagok ügyes használatától légies az egész belső tér.

A nagy belmagasság azt is megengedi, hogy a galérián a hálószoba mellett legyen a gardrób is. A bútorokra is érdemes kitérni, az antik daraboktól kezdve az ikeán át, mindenféle megtalálható, a dolgozórészt például egyértelműen a svéd bútorgyártó darabjaiból alakították ki. Praktikus, szép, és nem annyira ipari, inkább a rusztikus és a loft között van a lakás, a nagy belmagasság és a tégla mindenképp megadják a loft szerű élményt.

Kattintson a képre!

1_54.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3713519271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása