Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Csodát művelhet egy jó kosár is

2018. január 04. - Otthon

A kosár a legegyszerűbb tárgy ahhoz, hogy minden olyan holmit, aminek nincs helye, elnyeljen.

Akár skandináv stílusú, akár rusztikus, akár modern a lakás berendezése, egy biztos, a fonott, natúr kosárral bármilyen tér otthonosabb lesz. Ma már mindenféle méretben és színben kaphatóak, az anyagok közül is választhatunk, bambusz, vízijácint vagy a klasszikus nádból készült kosár is megvásárolható bármelyik lakberendezési üzletben.

A Jysk, a HM Home és a Zara Home számtalan szép kosarat kínál, háromezer forinttól húszezerig mindenféle méretben beszerezhetünk. Akad fióknak való, takarónak és párnának való tároló az ágy végében, zöldséges kosár, szatyor tárolására alkalmas kiskosár, amit akár a konyhaszekrény oldalára is függeszthetünk. Az üzletek szennyestartónak és dekorációnak kínálják, ennél azonban jóval többre is alkalmasak. 

Íme:

Az alábbi eladó belvárosi lakásban igencsak szépen mutatna a nappaliban vagy a galériás hálószobában egy-egy kosár. Párnáknak, takaróknak, ideális választás lenne.

Kattintson a képre!

5_21.jpg

A lakás, ha igazán élünk benne, tele van olyan tárgyakkal, amiket nem igazán tudunk hova tenni. Például, szinte minden otthonban van egy szék vagy fotel, amire az aznapi ruhákat dobáljuk, azokat, amik közül egyet-egyet még felvehetünk a héten, és nem kell azonnal kimosni. Az ilyen ruhák tárolására is bőven praktikus egy szép nagy füles kosár.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5313507019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása