Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Varsóban is van csodás art deco lakás

2018. január 05. - Otthon

Varsóban, egy 19. századi épületben található az alábbi lakás, minden szeglete a nagypolgári eleganciáról tanúskodik.

Az INDOOR nevű tervező stúdió keze munkája a varsói lakás, az enteriőr designerek célja az volt, hogy megőrizzék a történelmet a lakásban, és a mai modern esztétikával összhangba hozzák. A végeredményt szájtátva bámulom, a budapesti, belvárosi lakásoknál is bátran lehet ennyire merészen játszadozni az art deco sílussal.

A színes bútorokat, amik egytől egyig magukon viselik a stílus jegyeit, kortárs festményekkel párosították. A fekete acél könyvespolc jól megfér a barna, antik bútorokkal. A folyosó részen látható fekete fal előtt álló tükrös antik szekrény együtt például elképesztően szép. Ezt persze csak napsütétes, fényárban úszó lakásoknál lehet megvalósítani, hogy ennyire sok fekete szín bútor vagy falfelület legyen.

A lakásban meghagyták az eredeti, tölgyfából készült, halszálkamintás parkettát, annyit tettek, hogy kiegyenesítették a talaj földelésével. Három hálószoba, fürdőszoba és külön toilet is van a lakásban, ami egyébként egy igen forgalmas utcán helyezkedik el.

Íme:

Fotó: Design-milk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6113502533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása