Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Miért ne lehetne könyvespolc a konyhaszekrény felett?

2018. január 06. - Otthon

Akár kicsi, akár nagy a lakás, általában fejtörést okoz, hova kerüljenek a könyvek. 

Mindenki fejében él a kép a könyvtárszobákról a filmekben, csakhogy az ilyen szobák a belvárosi lakásokban megvalósíthatatlanok. A galériás lakásoknál páran próbálkoznak azzal, hogy a könyveknek és a dolgozószobának a galérián alakítanak ki helyet, a legtöbben egyszerűen csak a nappali egyik falát építik be a hatalmas könyvespolcokkal. Pedig nem feltétlenül kell a könyveknek a dolgozószobában vagy a nappaliban lenniük, esetleg a hálóban, megoldható az is, hogy a konyha egyik falán kapnak helyet a könyvek.

Az alábbi eladó nyolcadik kerületi lakásban így oldották meg, és még mielőtt bárki azt a kérdést tenné fel, hogy a könyvek nem lesznek-e kajaszagúak és zsírosak a főzéstől, megnyugtatásul közöljük: ott egy ablak és a páraelszívó, amik gondoskodnak a megfelelő szellőzésről. 

A könyveket élesen elválasztották a konyhaszekrényektől, mégpedig úgy, hogy a konyha rész végét felül egy fehér panel jelzi, ami olyan, mintha valamilyen erkély lenne, de nem az. A lámpák és a beépített konyhaszekrény részeként áll a felső kiálló panel, amire nagy valószínűséggel rá is lehet állni, és úgy bármilyen könyvet el lehet érni. Egyfajta modern galéria, ha úgy tetszik, mindenesetre ötletes, praktikus és baromi jól néz ki. 

Kattintson a képre!

1_40.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr6513398279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása