Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Romantikus francia lakás a város mellett

2018. január 10. - Otthon

Romantikus hangulat a város és a vidék közt, erre csorgathatjuk most a nyálunkat.

Anthony Fournier-Baixas építész tervezte az alábbi francia házat, ami Párizsban a 9. kerületben található. Télikertre emlékeztető tornác, rejtett kert, titkos zug, ezek jellemzik a lakást, ami akár egy művész otthona is lehetne.

Állítólag az utcáról belátni a kertrészbe, és annyira szép a látvány, hogy nehezen bírja az ember megállni, hogy ne kukkantson be. A berendezése páratlanul szép, Cole and Sone dzsungeles tapéta borítja a folyosót, ami a hálószobához és a fürdőszobához vezet. 

A bejárat rögtön a konyhába vezet, majd onnan az út egy hosszú nappaliig tart, ahonnan a veranda és a kert elérhető azonnal. Számos stílusjegyet láthatunk, a konyha tiszta fehér és modern, a nappalit az art deco jellemzi, de huszadik századi formatervezés és avantgard alkotások, fotók láthatók kiegészítőként. Valószínűleg ez az ízléses egyveleg az, amit romantikus, sikkes francia stílusnak lehet nevezni.

A kiegészítők közt gyűjtődarabok is vannak, a sárgaréz állólámpa páratlanul szép. Az étkezőben az ötvenes években készült Baumann székek láthatók, mindegyik fekete. A hálószoba már egy egészen más látványt nyújt, ez inkább egy igazán stílusos szállodai szobának tűnik, a színes fallal és a maga egyszerűségével. Természetesen a szállodai szoba hangulatát a függöny és ágyneműhuzat összhangja adja, továbbá a puha padlószőnyeg.

Íme:

A hamisítatlan párizsi hangulat egy hazai tetőtéri lakásban is kialakítható. Ha az adottságok megvannak, márcsak a berendezésen múlik minden. Az alábbi eladó VI. kerületi lakás például ilyen.

Kattintson a képre!

0_66.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7313519413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása