Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Kártyavár sorozat: eladó Frank Underwood pazar háza

2017. június 25. - Otthon

House of Cards rajongók figyelem! Eladóvá vált a sorozatban látott viktoriánus ház, ahol Frank Underwood, azaz Kevin Spacey és Claire Underwood, azaz Robin Wright éldegéltek.

Tovább

Íme a konyha tökéletes takarításának titka

2017. június 23. - Otthon

Az összes felület törlése, a hűtő teljes kitakarítása és a mosogatás azok, amiket biztosan mindenki megcsinál a konyhában. Talán triviális, de leírjuk: ha ezeket minden nap elvégezzük, akkor megakadályozhatjuk, hogy akkora kupit halmozzunk fel, amit csak hosszú órákon keresztül tudunk eltakarítani.

Tovább

Ezekkel garantáltan fel lehet olcsón frissíteni a lakást

2017. június 15. - Otthon

Valami régiből valami újat, ez a csináldmagad technika lényege. Nem biztos, hogy új étkezőszékekre van szükség a lakásban, elképzelhető, hogy a garázsban régóta hánykolódó székeket át lehet annyira festeni és alakítani, hogy tökéletes étkezőszékeink legyenek - ez például az egyik tipp, hogyan lehet olcsón felfrissíteni a lakást.

Tovább

Elárverezik a Star Wars hercegnőjének otthoni tárgyait

2017. június 14. - Otthon

Az ingatlanpiacon itthon sem ritkák az árverések, jó áron minőségi ingatlanokhoz, telkekhez lehet jutni, ha valaki eléggé szemfüles. A hagyatékokból származó antik kincsek értékét mindenki ismeri, ha pedig híres színésznők hagyatékáról van szó, mindenki azonnal felfigyel, milyen tárgyakat lehet megszerezni. Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher hagyatékából például a Star Wars VI forgatására készült, névre szóló széket is árverésre bocsátják.

Tovább