Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Angelina Jolie és Brad Pitt New Orleans-i háza is eladó

2016. november 02. - Otthon

Angelina Jolie és Brad Pitt már egy ideje árulják a franciaországi birtokukat, a CBS legújabb híre szerint a pár közös New Orleans-i háza is a piacra került. 4 9000 000 dollárért (1 379 227 500 Ft) kínálják.

brad-pitt-and-angelina-jolie-net-worth-how-rich-is-how-much-money-2.jpg

Fotó: US Magazine

A válófélben lévő pár 2007-ben vásárolta a francia negyedben álló házat New Orleansban, akkor 3,5 millió dollárért vették meg. A ház Brad Pitt Make It Right alapítványával hozható összefüggésbe, a Katrina hurrikán pusztítása után a színész megfizethető és környezetbarát házak építésébe fogott az alapítványon keresztül. 

Az ingatlanhirdetés szerint a háromemeletes 710 négyzetméter alapterületű ház az 1830-as években épült, öt hálószoba és három fürdőszoba is van a kúriában. A házban hatalmas csigalépcső vezet a felső szintekre, gourmet konyhát alakítottak ki, az udvaron természetesen van medence. Ha ez nem lenne elég, akkor a zeneimádoknak némi ínyencség: a legendák szerint a ház anno stúdióként működött, Fats Domino és Little Richard is ott zenéltek. Brad Pitt állítólag volt olyan jó fej, hogy amikor a Moneyballt forgatták, Jonah Hill a házban lakhatott a forgatás idején. 

"Nagyon fair áron kínálják. Jó üzlet mindkét félnek" - mondta a lapnak Nina Killeen tőzsdei ügynök.

Az eladásra kínált New Orleans-i ingatlan egyike a pár közös tulajdonának, összesen tizenkét ingatlant halmoztak fel az eltöltött évek alatt, várható volt, hogy a válás bejelentése után az ingatlanjaik felbukkannak az amerikai és az európai ingatlanpiacon.

A korábbi pletykák szerint a közös vagyonon osztozkodást megkönnyítették azzal, hogy amikor összeházasodtak, aláírtak egy házassági szerződést, amiben tisztázták a tulajdoni viszonyokat. A hirtelen válás óta Angelina Jolie a család fő bázisát, a hollywoodi luxusvillát elhagyta, és a gyerekekkel Malibuba költözött - szeptember 15-e óta ott élnek Brad Pitt nélkül.  

 Budaörs Rózsadombján körpanorámás luxusvilla eladó

1_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5211918581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.26. 19:24:28

Pitt egy jo arc. Jolie meg egy szanalmas ribi. Mondom ezt ugy hogy a valasig Jolie fan voltam.
süti beállítások módosítása