Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Skandináv lakáspornó az Instagramról

2017. február 02. - Otthon

Ezeket az Instagram profilokat mindenkinek, aki rendszeresen jár az IKEÁba, ismernie kell.

Skandináv stílusban épült nyaraló eladó 13 millióért

6.jpgKattintson a képre!

A skandináv enteriőr egyedi és megismételhetetlen, a hűvös fekete-fehér-szürke színek bármennyire is minimalisták, valójában melegséggel teli otthont takarnak. A stílus hódolói rendszeresen megosztanak képeket a közösségi médiában, nem egy Instagram-fiók bizonyítja, hogy méltó a népszerűségre az észak-európai enteriőr.

Az alábbi Instagram profilokat azoknak ajánlom, akik imádják a stílust, és maguk is szívesen rendezik a lakásukat a skandináv stílusjegyekkel - de valójában mindenki inspirálódhat az alábbi képekből. A nordicdesign és scandinavianhomes hashtagekre keresve számtalan gyönyörű enteriőr designt találni az Instán. Hiába csak az egyszerűség és kényelem a stílus lényege, a képekből egyértelműen kitűnik, hogy a fekete-fehér-szürke színekkel is többféle hangulatot lehet teremteni: egészen férfiasat, és egészen nőies, finoman elegáns szobákat is be lehet rendezni. Erre itthon is van példa, akad a lakáspiacon skandináv stílusban berendezett, eladó lakás.

A skandináv stílusban a közös vonás a fa padlókban, a fehér-fekete-szürke-barna színekben, a fém színű kiegészítőkben, az egyszerűségben és praktikusságban keresendő. A kötelező kiegészítő egyértelműen a fa tüzelésű kandalló, továbbá a designer bőr fotelek és kilim (vagy valamilyen folk) kelmék, minták - ezek minden mennyiségben mehetnek. 

Henrik Nero, svéd fotós Instagram oldala

 

 

 A nordic styled fiók hamisítatlan észak-európai enteriőrt mutat be

 

 

A Casachicks a nőiesebb irányt képviseli

 

 

Az enstijl Instagram profil tulajdonosa egyszerre enteriőrstylist és fotós. A saját lakását fotózza:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4012169228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása