Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Legjobb kiadó erkélyes lakások 100 000 Ft-ért

2017. április 01. - Otthon

Jellemzően nagyon nehéz 100 000 Ft-ért jó minőségű lakást találni, ahol élhetőek a terek, és nem a halott nagymama bútorai közt kell élni. Megnéztük, milyen kiadó erkélyes lakásokat kínálnak az Otthontérképen jelenleg ezen az áron.

A tavasz beköszöntével egyre fontosabbá válik, hogy erkélyes, napsütéses, teraszos lakásokban éljünk, és ez az igény azoknál is megvan, akik albérletben élnek, nem pedig saját lakásban. Az albérletpiac azonban iszonyú drága jelenleg, és egy 20 négyzetméter teraszos, kétszobás, élhető és szép lakás a belvárosban horroráron van. A piacon néha ki lehet fogni jó áron napsütéses, erkélyes albérleteket, de ritka, ha még jó helyen is vannak a lakások. Mutatunk három ilyet, amikre érdemes azonnal lecsapni.

1. A Feneketlen tónál csendes, kertes kislakás kiadó

7_3.jpg

Kattints a képre!

2. A XII. kerületben a Városmajor utcában 40 négyzetméteres kislakás kiadó

10_4.jpg

Kattints a képre!

3. Újlipótban 40 négyzetméteres, erkélyes lakás kiadó

kiado_lakas.jpg

Kattints a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr312387275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duplaxiii 2017.04.02. 12:58:18

Napi újlipótvárosi poszt az újlipótvárosi bloggerközösségtől...

232323 2017.04.02. 13:50:45

Ha más országban költi el az ember valami nagyobb városban a átlagfizu harmadát egy albira, akkor azért nem lyukat kap... hanem egy igencsak mutatós és akár még jó helyen is lévő lakást vagy házat. :-)
süti beállítások módosítása