Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Dobtunk egy hátast Sting eladó lakásától

2017. május 05. - MeNa

Nagyon elegáns, és egyáltalán nem hivalkodó a világsztár énekes kétszintes New York-i luxus lakása, amit most tettek ki a piacra. Ára: 56 millió dollár.

Sting és felesége, Trudie Styler még 2008-ban, a mostani ár feléért vette azt a két, egymással szomszédos (alulról illetve felülről) lakást, amit aztán egy merész terv alapján egybe nyitottak. A Central Parknál magasodó egyik lakóépület 16. és 17. emeletének egy-egy apartmanjáról van szó, a szép munka a Shelton, Mindel and Associates iroda tervei alapján készült - olvastuk a Wall Street Journal hasábjain.

A képeket Andrew Kirocafe készítette és a Sotheby's International ingatlanközvetítő tette közzé. Szemezgessenek!

sting_lakasa_3.jpg
A Limestone Jesusnak becézett épületben lévő lakás egyebek között megrendelésre gyártott csigavonalú kandallóval, Eero Aarnio finn belsőépítész által megálmodott székekkel és házi könyvtárral is büszkélkedhet. 

sting_lakasa_1.jpg
Az 511 négyzetméteres otthonhoz 37 négyzetméteres terasz tartozik, három hálószoba és egy dolgozószoba - vagy egy negyedik hálószoba - van benne.

sting_lakasa_5.jpg

sting_lakasa_2.jpg

sting_lakasa_4.jpg

sting_lakasa_8.jpg

sting_lakasa_7.jpg

sting_lakasa_6.jpg

sting_lakasa_9.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9912482581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CM2131 2017.05.05. 21:06:47

16/17. emelet? Drágán mérik ott a panelt.
süti beállítások módosítása