Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Fehér és fa, ez a tökéletes skandináv fürdő

2017. május 16. - Otthon

A skandináv stílus a kisméretű fürdőszobákban is alkalmazható, erre mutatunk példákat.

A skandináv stílus lényege, hogy letisztult, világos és egyszerű legyen, lehetőleg a fa, a fekete és a fehér olyan összehangjával, ami páratlanul szép és harmonikus látványt nyújt. Az észak-európai lakberendezési stílus sokak kedvence itthon is, nemcsak a világban. A kérdés, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben berendezni ilyen stílusban akár a kisméretű tereket, adja magát, még úgy is, hogy az IKEA erre profi megoldásokat nyújt készen. Aki nem szereti a konzervmegoldást, és egyedi, de skandináv stílusú lakást szeretne, általában az internethez és a bolhapiacokhoz fordul segítségért.

A neten rengeteg megoldást találni a kislakások lakberendezésére, mindenféle stílusban. Az egyik leghitelesebb forrás, ha valamelyik nagy lakberendezési magazint nyálazzuk át, itt találni rá arra is, milyen szépek lehetnek a ki fürdőszobák, ha skandináv stílusan rendezzük be őket. A natúr fa színével is lehet csodaszép hangulatú a fürdő, ha kiegészítőént fehér műszőrmével borított kisszéket és fehér alapon vékony, fekete vonalas szőnyeget választunk. Az is jó megoldás, ha befestjük a natúr fa színét feketére vagy fehérre, attól függően, mennyi fény van az adott helyiségben.

A kiegészítők és a falak színei meghatározzák a legkisebb fürdőszoba stílusát is: a skandináv stílusnál a falak vagy fehérek vagy szürkék legyenek, játszhatunk a fém színekkel is, lehet réz színű vagy arany színű minden csaptelep és fémes dolog a fürdőben. Ahogy az alábbi eladó, nyolcadik kerületi négyszobás lakásnál is látható, az egyszerűség titka a színek harmóniájában van:

Kattintson a képre!

8_4.jpg

A csempékhez vagy a mosdók, zuhanyzók és kádak formájához már nem is kell hozzányúlni, ha szép fehérek, akkor a minimalista designban jól mutatnak majd. A törölközőtartók, polcok, menyezetről lelógó tükrök és egyéb kiegészítők beszerezhetők a Zara Home és HM Home üzletekben, ezek már tényleg teljesen mindegy, hogy mennyire mintásak, a letisztult nordic stílushoz passzolni fognak. 

Kép: Marie Claire Maison

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3412455859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lali45 2020.02.18. 15:21:30

Nagyon tetszenek ezek a szögletesebb, széles mosdók. Mi is pont ilyesmit rendeltünk: szerelvenybolt.hu/szaniter/fajanszok/fajansz-mosdok/beepitheto-mosdo/ravak-swing-mosdo-600-feher-tulfolyoval-13892 már nagyon nagyon várom, hogy megérkezzen!!
süti beállítások módosítása