Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Az IKEA 2018-as kollekciója egy szóban: szexi

2017. július 10. - Otthon

Tavasszal már biztosan a boltokban lesz itthon is a Hjärtelig kollekció, sok más újdonság mellett. 

Általában két nagy dolgot vár a tisztességes IKEA rajongó, nyár végén a következő évi katalógust és a karácsonyi termékeket. Ennél nagyobb esemény nem igazán van a vérbeli rajongók szemében. A Marie Claire Maison közzétette, hogy miért fogunk megőrülni a svéd bútorgyártó cég következő évi kínálatában, és sajnos igazuk van, szebbnél szebb kanapék, ágyak, kerámiák kerülnek a boltokba. Remélhetőleg a júniusban nyitott soroksári IKEA üzletben is rengeteg kincset láthatunk majd.

Személy szerint a Hjärtelig kollekciót várom a legjobban, a természetes alapanyagokból készült ágykeret, a paraván és a Piet Hein Eek tervezésű furcsa szék elég jól mutatna a hálószobában. Gondolatban máris rengeteg pénzt költöttem el, a fából készült, szép vonalú, elegáns és természetes bútorokra bármennyit képes lennék elkölteni.

Akik a modernebb darabokat szeretik, ők is meg fogják találni a számításaikat. Úgy tűnik, az IKEA-nak eléggé bejöttek a moduláris kanapék, mert Tom Dixon kékben és szürkében is tervezett pár remek darabot. Nappalikba, kislakásokba tökéletesek.

Azok, akik szeretik a természetes anyagokat, megtalálják a számításaikat a következő kollekciókban. Például az alábbi, érdi eladó lakásban a hálószoba egy az egyben kicserélhető a Hjärtelig kollekció darabjaira.

Kattintson a képre!

haloszoba_01.jpg

A legnagyobb meglepetés, hogy a nyolcvanas években igen népszerű hazai retro bőrfotel (karfa nélküli kicsi, belesüppedős fotel, ami főleg piros-fekete színben volt kapható) is megjelenik a kínálatban. Fekete bőrből, formás, csinos lábakkal újították fel a formát, amitől a fotel maga glamour stílusúvá vált. 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7512609063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincenzo6 2017.07.11. 09:29:03

Hát. Szerintem inkább uncsi.
süti beállítások módosítása