Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

3 tipp a stílusos kerti vacsorához

2017. augusztus 08. - Otthon

Itt a nyár közepe, és akármennyire van nagyon meleg, ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy baráti társaságok grillezzenek, sütögessenek a kertben. 

A kerti asztal és székek akármilyen drágák, márkásak vagy olcsók, esetleg saját kézzel készítettek, bármikor feldobhatók textilekkel, szép étkészlettel és stílusos dekorációkkal. Íme öt tipp a francia Marie Claire Maisontól, hogyan lehet feltuningolni a kerti vacsorázást.

1. Adjunk témát az asztalnak

Lehet csíkos, pöttyös, monokróm, teljesen mindegy, csak valamilyen mintában határozzuk meg a kerti asztal témáját. A székek, fotelek máris kaphatnak a témának megfelelő székpárnákat, a terítő és az étkészlet is lehet ugyanolyan mintájú vagy színű.

2. Csak bátran a színes üvegekkel!

Ez a nyár kétségtelenül a színes üvegek nyara, akár egy nagyobb kancsóba rakott ledes izzósorban gondolkodunk, akár a ténylegesen víznek, bornak használt üvegekre, biztosan jól fog mutatni az asztalon.

3. Lampionokból sosem lehet elég

Fényre szükség van az esti partikhoz a kertben. Az összes lakberendezési üzletben megtalálhatók a lampionok, ledes, napelemes verziókban rengeteg színű és méretű lámpást lehet kapni. Akár a fa törzsére, vagy az annak támasztott létrára felfuttatott fényfüzérek is elég fényt tudnak biztosítani a vacsorához. Az asztal fölé is helyzhetünk egy egész lámpasort, ha a fa ágaira elfér és azok megtartják.

A már egyébként is hangulatos és szép teraszokra is alkalmazható a feljebb írt három tipp. Az alábbi eladó szentendrei házban a medence mellett alakították ki a kerti étkezőasztalt, és egy kovácsoltvas állvánnyal díszítették. Erre fel lehet futtatni növényeket, lampionokkal is lehet díszíteni, sőt, a medence partját is körbe lehet pakolni lámpásokkal estére, hogy igazán hangulatos legyen a nyár este. 

Kattintson a képre!

1_25.jpg

Fotó: Marie Claire Maison

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1112679629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása