Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ez a világ öt legszebb medencéje

2017. szeptember 04. - Otthon

Aki ilyet akar látni, annak a Seychelles szigetekre kell mennie.

Rangsort mellőzve itt találhatók a francia Marie Claire szerint a legszebb medencék: a Dar Dhiafa Djerba (Tunézia), Casa De La Flora Thaiföld (Khao Lak), Saint Anne Island a Seychelles szigeteken, a Four Season hotel a Seychelles szigeteken, a Hilton Labriz Resort Spa a Seychelles szigeteken. És a franciák nem tévednek, a különleges tájakon a tengerpart mellett meghúzódó luxushotelek páratlan saját medencékkel és tengerparttal várják a pénzüket költeni vágyó turistákat.

De mitől olyan világszép egy medence? Legyen az akár egy rákospalotai kertben vagy a világ legszebb tengerpartján, mindenhol csak annyiból áll, hogy víz van egy arra kialakított speciális medencében. Természetesen a design, a forma, a környezet és az enteriőr határozza meg, amikor valamire azt mondhatjuk, ez a világ egyik legszebb medencéje.

Az alábbi galériában bemutatott gyönyörű medencék a páratlan kilátásnak, a tengerparti környezetnek, a világításnak és a medence formájának köszönhetik, hogy bekerültek a legek közé. A tökéletesen kialakított medencék pontosan kiszolgálják azt, amire készültek: megfelelő pihenőhelyek, ahova nyugodtan el lehet vonulni a világ elől - aki ilyesmi ingatlanban gondolkodik, mint otthon, akkor annak ajánljuk szeretettel ezt a gödöllői házat, ahol a medence a csodaszép kertben kapott helyet.

A hotelek az elképesztően drága kategóriát képviselik, így sokunknak csak a szájtátás marad. A Seychelles szigeteki Hilton Labrizban egy éjszaka körülbelül 105 000 Ft és 140 000 Ft közé esik, és ez csak az átlagos szobák ára, a felső kategóriás, nászutas lakosztályok ennél többe kerülnek.

A tunéziai  Dar Dhiafa Djerba hotel a legolcsóbb a felsoroltak közül, itt már 20 000-30 000 Ft körül is találni szállást egy napra - de ha kiszámoljuk, hogy ilyen helyen minimum 1-2 hetet marad az ember, már ez sem annyira olcsó mulatság.

Kép: MarieClaireMaison

Gyönyörű medencét nemcsak különleges helyszíneken találni, akad Törökbálinton is egy csodaszép, ami díjnyertes házhoz tartozik. Íme! Kattintson a képre!

9_11.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4012771128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

segar 2017.09.04. 20:26:26

Nem, nem ezek. Gondolom, a hatker-kilenckerből el nem lehet képzelni, milyen pazar helyek vannak. De hát ilyen az élet... ;)
süti beállítások módosítása