Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Sokkal pofásabbak is lehetnek a radiátorok

2017. október 31. - Otthon

Krómozott acél, kalapált réz, például ezekből az anyagokból is készülhetnek radiátorok, méghozzá igen szépek.

A rideg, lélektelen fűtőtesteket felejtsük el végleg, ezek tényleg csak rontanak a szobák hangulatán, ezzel a felütéssel lehetne hirdetni a designer radiátorokat, amik láttán elgondolkodik az ember, ha lehet így is, akkor miért nem ilyen minden lakásban? A radiátor ugyanis lehet dekoráció is egyben, dísztárgy komoly funkcióval. A falhoz erősített radiátoroktól kezdve, a fűtőtesteken át egészen a törölközőszárítókig teljesen megváltozthatjuk a lakásunk hangulatát.

A radiátorok és a fűtés általában örökölt darabok, pláne, aki panellakásban él, vagy azt vesz, ritkán akarja lecserélni az ezeréves és ronda radiátort - vesz rá valamilyen takarót maximum. A hosszú és csúnyácska radiátorok rengeteg helyet elvesznek a szobákból, gondoljunk csak a nagy öntöttvas fehér radiátorokra vagy az elektromos fűtőtestekre, amiket átmenetileg használunk a nagyon hideg téli estéken.

Ezekkel szemben a designer radiátorok igazi műalkotásnak tekinthetők, szeszélyes formák, grafikák, domborművek inkább ezek, amik tényleg megadják a szoba melegét is egyben.

Egy igazán szép radiátorral ez a III. kerületi Kiscelli utcai lakás is sokkal jobban nézne ki, képzeljük el, hogy nem az ablak alatt vana radiátor, hanem a falon, mint egy műalkotás.

Kattintson a képre!

0_28.jpg

Némelyik annyira szép példány, hogy simán lopja a showt a bútorok vagy más elől a lakásban, az anyagokat újragondolták, átdolgozták, így lehetséges, hogy krómozott acélból, rézből és más fémből is csodaszép radiátorokat dobtak piacra. Annak, aki szívesen vásárolna ilyeneket, érdemes átböngésznie a Antrax IT, Varela Design, Utra Therm vagy a Tubes márkák oldalait, biztosan talál ízlésének megfelelő radiátort. Nem olcsó egyik sem, körülbelül 1500-1700 euróval kell számolni.

ÍME némi inspiráció:

Fotó: MarieClaireMaison

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7613116214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n3spr3ss0 2017.11.01. 15:33:51

Bizony lehetnek, csak pénzbe kerülnek.

Sheriff az égből 2017.11.01. 23:38:08

Meg persze az sem mindegy, hogy szep e csak vagy jo is melle.
Gondolom Dilettanseknal mindegy, hogy megfeleloen megmozgatja e a levegot a helyisegben
lenyeg, hogy anal gyongyfuzer kinezete legyen.
süti beállítások módosítása