Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Eva Longoria eladja a Tom Cruise-tól vásárolt házát

2017. december 01. - Otthon

A hollywoodi Laurel Canyonban fekszik a hacienda, amit két évvel ezelőtt vásárolt meg Tom Cruise-tól.

A 42 éves színésznő házából impozáns a kilátás a Hollywood Hillsre és a San Fernando völgyre, a klasszikus haciendára hasonlító kastély 2,5 hektáron fekszik. A telken két ház is van, az egyiknek három hálószobája van, három fürdőszobás, mellette pedig van még egy ház, amiben négy hálószoba, négy fürdőszoba, kandalló is van. A filmbe illően romantikus haciendán spa rész is van. A területen fekszik még egy kőház is, ami bortárolásra, borkóstolásra ad lehetőséget.

Bárki is vásárolja majd meg a csodaszép házat, biztos lehet abban, hogy meglesz a privát szférája, a ház ugyanis körbe van véve fákkal és bokros kertrésszel azon a területen, ahol esetleg bárki kukkolna. A többi része a völgyre és a Hollywood Hillsre néz, így maximum helikopterrel vagy drónnal lehet megnézni, ki napozik éppen a teraszon.

A házat jelenleg 10,5 milli fontért kínálja megvételre, két évvel ezelőtt 8,5 millió fontért vásárolta meg Cruise-tól. Valószínűleg nem anyagi okok miatt válik meg a háztól, hanem mert férjével, José Bastonnal vásároltak közösen egy Beverly Hills-i kastélyt. 

Fotó: Observer

Hangulatos, délies stílusú lakás Budapesten is van, ráadásul ennek is páratlan a kilátása. Az alábbi eladó, I. kerületi négyszobás lakásból bárki végignézheti a tüzijátékot. 

Kattintson a képre!

16_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8613404639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.02. 21:37:46

Ez igen! Cruise - nak van ízlése. Gyönyörű! Vajon miért adta el?

iSten 2017.12.02. 21:53:03

Híjja mekkora giccsparádé. Pedig van azért a laurel canyonben egykét jó ház is...
süti beállítások módosítása