Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Itt él Harry herceg szerelme

2016. december 31. - Otthon

Meghan Markle torontói otthonában kutyák fogadják a herceget, az egész lakás stílusosan van berendezve: a fehér szín, a természetesség, az otthonosság és kényelem jellemzi.

Az Andrássy út mellett kiadó az alábbi felújított, másfél szobás lakás

0_31.jpg

Kattintson a képre!

Meghan Markle nevére annyira sokan kerestek rá az utóbbi hónapokban, hogy a Google keresési találatainak listáján előkelő helyen szerepel az éves átlagot nézve is. A színésznőre akkor kapta fel mindenki a fejét, amikor kiderült, hogy ő Harry herceg szerelme, és ő az, akinek várhatóan a Buckingham Palota lesz az otthona.

A barna hajú, barna szemű Meghan Markle a Suits sorozatból lehet ismerős, és mint minden valamirevaló híresség, ő is rendszeresen posztol az Instagramra az otthonáról - ezt az Elle Decor szúrta ki. Leginkább a kutyáit örökíti meg, akik kiélvezik a gyönyörű lakás csodás berendezését. Például ücsörögnek a hófehér kanapén, vagy épp a fehér műszőrmén, ami az étkezőszékeket teszi kényelmesebbé. A kutyák mellett természetesen a lakberendezést kell csodálni: a természetesség és a fehér szín jellemzi a színésznő otthonát. Ami a jó ízlésnek köszönhető.

A torontói lakásba érkező Harry herceget biztosan a kutyák fogadják - nem rossz kezdet, lássuk be. Végtelen mennyiségű kényelmes anyag teszi otthonossá a kétszintes lakást. A konyha, étkező, nappali látható az alábbi képeken, mindenhol a fehér az uralkodó szín. A színésznő hálószobája is hófehér: fehér a függöny, az ágynemű és az ágy is.

Fotó: Instagram

A Széchenyi-hegyen hatalmas családi ház kiadó:

0_32.jpg

Kattintson a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1312075823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása