Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Vágjon fel, vegye meg Jamie Oliver pompás házát

2017. január 09. - Otthon

A népszerű séf, Jamie Oliver egykori otthona az ingatlanpiacra került, a négy hálószobás, üvegházas-verandás, észak-londoni házat 1 172 514 500 Ft-ért bárki megvásárolhatja. Igen, ennyi a piaci ára.

Pasarét szívében nagycsaládosoknak való villa eladó

3_4.jpg

Kattints a képre!

A brit sztárséf híres arról, hogy rendszeresen költözködik, ráadásul elképesztő ingatlanokra csap le, és olyan szomszédokat tudhat magáénak mint Jude Law. Az ingatlanpiacon most felbukkant észak-londoni házának belseje és külseje patinás: egy 18. századi műemléképületről van szó Hampsteadben, nagy télikerttel, négy hálószobával és egy terasszal, ami körbeöleli a házat. Ideális helyen van, lenyűgöző a kilátás minden irányban. (Ha nem is ilyen, de azért puccos eladó családi házak, télikerttel Magyarországon is vannak, itt lehet böngészni.)

Ez a pompás otthon biztosan hamar el fog kelni, a natúr dekoráció, a magas mennyezet és a fényviszonyok szó szerint tökéletessé teszik a hajlékot. A konyha érthetően a ház éke, és igen, ebben sütött-főzött a sztárséf a saját családjának. A konyha mellett a fürdőszobára mindenképpen áldozni kell pár percet, a méretes fürdő annyira kényelmes és családbarát, akárcsak egy nappali, ami hatalmas, és ahonnan a terasz elérhető.(Panorámáért Budaörsön sem mennek a szomszédba, győződjön meg róla itt.)

Az alábbi képgalériát lapozgatva el lehet képzelni, milyen lehetett ott ébrednie Jamie Olivernek, lemenni a konyhába, reggelit főzni a családnak, és elindítani a napot. A hangulatos észak-londoni házban - ha hinni lehet a híreknek - nem sokat lakott a család, körülbelül egy éve költöztek oda azután, miután az előző lakásukba betörtek, és kirabolták őket. A séf családja a hírek szerint körülbelül évente költözik, de hanem is évente, kétévente biztosan új otthonra találnak. Valószínűleg az öt gyerek igényeit tartják szem előtt. 

Fotó: Rightmove

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1512101207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása