Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen egy minimalista indiai farmház

2018. január 08. - Otthon

Rusztikus szerkezet, gyönyörű környezet, ez jellemzi az alábbi farmházat, ami Jaipurban található.

Az Aravalli-hegység lábainál fekszik az alábbi, gyönyörű szép farmház Indiában, a ház akkoriban épült a kilencvenes években, amikor Indiaszerte új építkezések voltak. A trend szerint akkor olyan házakat építettek, amik kifejezték a család gazdagságát, a csillárok, jacuzzik, úszómedencék és márványszobrok ekkor hódították meg Indiát.

A bemutatott farmház a Kasliwal család tulajdona, egy legendásnak mondható ékszerész ház, aminek a neve Munnu, the Gem Palace. A családfőről, Munnuról nevezték el, ő az, aki megvásárolta a házat, és az akkori trendekkel szemben a minimalizmust és az egyszerűséget választotta a csillogás helyett.

A tulajdonos olyan helyről álmodott, ahol a barátaival, a családtagjaival üldögélhetett, szürcsölhette a chai teát, felnézhetett az égre esténként, és csodálhatta a csillagokat. A házra ma is a minimalizmus jellemző.

A konyha és a háló közötti átjáró részt lakóterületként használják, az itt látható székek mangófából és kötélből készültek. Az íróasztal a 19. századból származik, az antik bútorok Rajasthanból származnak.

A terasz korlátja botokból készült, az egész házra jellemző az egyszerűség, az újrahasználás. A fürdőszoba mályvaszínű, a falakat nem borítja semmi. Az arany, a réz szín visszaköszönnek szerte a házban, de az anyagok párosítása is figyelmet érdemel: rizslámpák és kőpadló, antik bútorokkal körítve. 

Íme:

Fotó: Elle Decor

Aki elmenekülne a világ elől, az alábbi, eladó Őrbottyánban lévő tanyán megteheti.

Kattintson a képre!

1_55.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3813519305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása