Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ez Amerika legdrágább háza

2016. október 18. - Otthon

Az Egyesült Államok legdrágább háza most bárki számára elérhető, mindössze pár százmillió dollár szükséges az álomházhoz.

landscape-1475697250-la-the-manor.JPG

The Manor, így hívják azt a Los Angeles-i házat, amit a jelenlegi amerikai ingatlanpiacon a legdrágább háznak tartanak. A Holmby Hillsen fekvő ház több mint ötezer négyzetméter alapterületű,  kastély-stílusú, leginkább egy luxus szállodára hasonlít, nem pedig valaki otthonára. Pedig egykor családi kúriának épült, most 195 millió dollárért kínálják - írja az ELLE Decor.

A berendezést tekintve az egész olyan, mintha valamelyik afro-amerikai rapper rendezte volna be élete szerelmének: van benne egy komplett szépségszalon, kétszintes gardróbszoba, mozi, teniszpálya, borospince és 100 férőhelyes parkolóhely. Szóval egy szombati esti bulihoz tökéletes helyszín, és ha ez nem lenne elég meggyőző, akkor csak annyit mondunk, hogy a 14 hálószobához 27 (!!) fürdőszoba épült. 

A kacsalábon forgó házat 1988-ban építették, a producer, Aaron Spelling (Tori Spelling apja) és felesége tulajdonolták. 2009-ben került először eladásra, Candy Spelling árulta 150 000 000 dollárért. Végül 85 millió dollárért kelt el anno, a brit örökösnő, Petra Stunt vásárolta meg, aki a Forma-1-es Bernie Ecclestone lánya. Stunt 2011-ben felújította a házat, és a Spelling-család ízlését lecserélte a sajátjára: fekete-fehér márvány, sötétszínű bársonyfalak kerültek a házba, a pince pedig átváltozott nightclubbá. Mármint tényleg az lett belőle. 

 Fotó: Hilton and Hyland 

 

Bécsi úti kastély keresi új lakóit

obuda_kastely.jpg

Kattintson a képre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr8311790663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Phteven 2016.10.19. 08:06:19

A hónapban ez legalább a 3. legdrágább ház Amerikában írás. Ásít.

firg_firg 2016.10.19. 10:42:57

A csömöri "vadászkastély" a szippantós vállalkozótól már megint vagy még mindig eladó?
süti beállítások módosítása