Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Az IKEA uralja a Pinterest legfelkapottabb pinjeit

2016. november 22. - Otthon

A Pinterest legnépszerűbb pinjei általában leginkább azok, amikből ötletet meríthetünk, hogyan rendezzünk be egy szűkös teret. Például, hogyha az aprócska erkélyen akarunk dolgozni, hogyan alakíthatjuk ki a munkaállomást. 

A Pinterestet használók közt nagyot aratott az elmúlt hetetkben az IKEA Brusali sorozatának fotója. Nem csoda, tiszta fehér bútorokról van szó, amiknek egyszerű vonalvezetése és könnyű szerkezete bárki tetszését elnyeri. Az IKEA hack is igen népszerű a közösségi oldalon, akad például olyan tipp is, hogyan lehet akár L-alakú sarokasztalt kreálni ikeás polcokból. (Ezt ide kattintva találjátok.)

e0504a62a7805828e1cf613eecd1ef2a.jpg

Kép: Pinterest

Bár már vége az ősznek is, és napsütésből se sok ígérkezik márciusig, mégis, sokan szeretik a Pinteresten azt a képet, amin egy kis teraszon alakítottak ki munkaállomást: a korlátra elhelyezett tárgyon elfér a laptop, a telefon, virágok, és kényelmesen lehet rajta dolgozni. 

Az egyterű kislakások okos berendezése is sokakat érdekel. A kis térben nagy ötletek kifogyhatatlan téma, a teraszos munkaállomás is ezt mutatja, és az is, hogy a legtöbbet pinnelt képek általában ebben a témában mozognak. Azok a lakások, ahol egy szobában kell megoldani az összes életteret, kreativitást és sok-sok gondolkodást igényelnek: hogyan lehet ott a nappali, ahol a konyha és a hálószoba? Mutatjuk, hogyan, az alábbi galériában.

Így is meg lehet oldani az étkezőt-nappalit a kis lakásban, ahogy az eladó zuglói lakásban is látható:

1_5.jpg

Kattintson a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3611798897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása