Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen egy szuperluxus hegyi szálló

2016. december 29. - Otthon

Aspen. A hely, ahová a világ leggazdagabbjai téli élményért járnak, többek közt Andy Vajna és Vajna Tímea is megfordul ott telente. Bemutatjuk, körülbelül milyen luxusban is kell ezeket a téli kirándulásokat elképzelni.

Exkluzív orbánhegyi lakás eladó, garantált a páratlan kilátás a városra

1_10.jpg 

Az államokbeli város Coloradóban fekszik, a hegyek és folyók közt. Páratlan természeti adottsága és szépsége teszi téli üdülőparadicsommá és síbirodalommá. A helyi lakosság száma igen csekély, mindössze 6658 főt regisztráltak 2010-ben a Wikipédia szerint. A turisták számával ez biztosan sokkal többnek tűnik ott helyben - a kisváros tele van szebbnél szebb szállodákkal, amik azt mutatják, hogy a kereslet igen nagy arrafelé. 

Az aspeni paradicsomi állapotokat a sokcsillagos szállodák emelik meg igazán: a kandallókban ropog a tűz, a kilátás eszméletlen, a hotelekben mindenhol minőségi anyagokat és bútorokat találni, a fő szempont a kényelem és minden igény kielégítése. A St. Regis luxusszálló is pontosan ilyen, medencével, spa részleggel, fitnesz teremmel és első osztályú konyhával várja az odaérkező vendégeket. 

Az elnöki lakosztály a hotel legmagasabb szintjén áll, a hegyekre a panoráma talán a legexkluzívabb egész Aspenben. A hotelt még a 19. században építették, de a belsőépítészete korántsem régies, nagyon is modern: a szobákban például Bang and Olufsen design kütyük szolgálják ki a gazdag vendégek igényét. Nem csoda, hogy pár nap a szállodában több százezer forintba kerül. 

A képek a szálloda weboldaláról vannak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5212055197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.12.30. 21:07:28

Szép hely, szép szálloda. Amíg igény van rá, és el is tudják adni a szobákat, addig nincs is gond.
süti beállítások módosítása