Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Napi kedvenc: fekete-fehér mintás csempe

2017. február 25. - Otthon

A teljesen egyszínű csempék mellé a legjobb választás a mintás csempe, amivel a kád körbe van csempézve.

Portugáliában járva az ember szája tátva marad a gyönyörű csempéktől és cementlapoktól, de nem kell egészen odáig menni, hogy belezúgjunk a mintás csempékbe. Ma már itthon is kapni szebbnél szebb mintájú csempéket, igaz, a minőségi árut meg kell fizetni. Ha nem akarunk mindent, azaz a konyhapadlót, fürdőszoba padlót, és még a falakat beborítani mintás csempékkel, akkor az alábbi megoldással célszerű élni: az egyszínű, egyszerű metrócsempék mellé kiegészítésként használjuk fel. Emelni fogja a helyiséget, és a pénztárcát is kíméli valamennyire. 

10_1_1.jpgKattints a képre a többi fotóhoz!

A példaként vett eladó belvárosi lakásban a mintás csempéből nemcsak a kád köré, hanem a falra is került, pont annyi, amennyit a tér elbír - ennél több már összenyomná a teret, így a lehető legjobb megoldást választotta a lakberendező.

Az egyszínű fekete falakat a fehér és a sárga színek is feldobják, pop art imádóknak különösen ajánlom a stílus lekoppintását. A mintás csempéket, cementlapokat az újlipótvárosi Pannónia utcai csempeboltban érdemes megnézni, továbbá a szentendrei Antik Centrumban is találni szép darabokat. 

A különböző stílusokat is jó próbálgatni, vannak már itthon is a piacon marokkói és más keleti mintájú csempék is . némelyik eladó mediterrán típusú háznál találni erre is jó példát. Arra kell csak ügyelni, hogy bármilyen mintájú csempét is válasszunk, domináns eleme lesz a helyiségnek, amiket akár külön fénnyel is meg lehet szépen világítani, és tényleg a lakás ékeivé válnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7512284731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása