Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ki ne akarna luxusban élni, munkahelyként?

2017. április 02. - Otthon

A 3RD Home cég keres valakit, akinek az lenne a munkája, hogy luxuslakásokban éljen, és igen, ez tényleg egy álláshirdetés.

A Föld lakosságának jó nagy része számára igazi álommunkának ígérkezik az az állás, ami szerint az lesz egy szerencsés munkája, hogy luxuslakásokban tengesse mindennapjait. A luxusnyaralókat üzemeltető cég a Facebookon tette közzé az álláshirdetést, azzal a felhívással, hogy Ez a földkerekség legjobb munkahelye. Havonta 10 000 dollárt kellene elutazgatni, és olyan high-tech, luxy, mocsokdrága lakásokban kellene élni, amit bérből élő ember ép ésszel fel se tud fogni.

Akad a hazai lakáspiacon is olyan lakás, amit az ember nehezen tud felfogni, hogy létezik, olyan minőségű luxust kínál. Ilyen az alábbi Belgrád rakparton fekvő lakás, ami eladó:

0_33_1.jpg

Kattints a képre!

A tökéletesnek hangzó munkahelynek egyetlen egy hátránya van, hogy csak három hónapos időtartamra keresnek embert. Ezalatt az idő alatt akár 12 luxusházban is kellene aludni, fogat mosni, felébredni, pisilni, kávét inni és újságot olvasgatni. A történtekről pedig bloggerként beszámolni az interneten - tehát tele lehet lőni az Instagramot a szebbnél szebb képekkel. A jelentkezéseket tényleg várja a cég, nem hoax, vélhetően az is hamarosan kiderül, hogy ki kapta meg az álommelót. 

Nem ez az egyetlen álom szerű álláshirdetés a neten, évente legalább kétszer akad olyan lehetőség, ami egy nagyon szerencsés ember életét örökre megváltoztathatja, akárcsak egy lottó főnyeremény. Manapság ritka, ha valaki rendes fizetésből össze tud annyit szedni, hogy luxuslakásban éljen élete végéig, jellemzően inkább többgenerációs családi örökségek teszik lehetővé, hogy valaki egy egész budai villában élhessen. Az ingatlanpiacon felbukkanó luxuslakások hirdetéseit érdemes eszerint is vizsgálni: nagy valószínűséggel valaki örökségét látjuk viszont.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3512387477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.04.02. 22:54:43

"..nagy valószínűséggel valaki örökségét látjuk viszont."
Ja, aki gangos folyósós szoba-konyhában kezdte, aztán MRP-vel "megvett" egy busz, vagy TV gyárat esetleg gázszerelői szakmunkás bizonyítvánnyal a zsebében jó helyen köpködte a szotyi héjat!

2017.04.03. 08:34:29

"nagyon szerencsés ember életét örökre megváltoztathatja"
Miert orokre? Harom honaprol van szo, ami alatt tobb kulonbozo hazban fog elni. Nem tobb, mintha szallodakat tesztelne. Vsz szep elmeny lesz valakinek, ennyi es nem tobb, felesleges tulozni. Az illeto vsz tovabbra sem tudja majd megengedni maganak, hogy folyamatosan ilyenekben lakjon. A 1ok dollar pedig csak HUF-ban tunik soknak, valojaban foleg luxusutazasra igencsak vekony, ahogy azt majd a leendo nyertes is megtudja :-)
süti beállítások módosítása