Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Van egy ötlet a naplementéhez

2017. április 09. - Otthon

Igen, tudjuk, már megint az IKEA-ról írunk és ez sokaknak fáj. De mit tegyünk, ha annyira jók a svéd bútorcég napelemes függőlámpái, szabadtéri székei és virágtartói minden erkélyen és teraszon helyet kaphatnak?.

A nyáron ott lesz az otthonod, ahol te is vagy, hirdeti az IKEA, feltéve ugye, ha mindenki szépen viszi magával a svéd bútorgyártócég szabadtéri bútorait. Érthetően senki nem akar majd ikeás függőággyal tengerparti nyaralásra menni, gondolnánk, egészen mindaddig, amíg nem néztük meg, pontosan mit is kínál az IKEA. Idén sem ússzuk meg, hogy minimum egy kisebb összeget ne verjünk el ott, a székek, kiegészítők mindent pénzt megérnek 2017 tavaszán is.

A panoráma nemcsak a naplementében szép, hanem még a szürke ködös időben is más, ha az ember a II. kerületből nézi, olyan lakásból, mint ez a kiadó budai ingatlan:

5_3.jpg

Kattints a képre!

Kár, hogy a belvárosi lakások erkélyeit alig lakják be az ott élők, a legtöbb ház előtt sétálgatva egyértelműen látszik, hogy maximum tárolónak használják az erkélyeket a tulajdonosok. Pedig mennyivel szebb lenne az utcakép látványa, ha virágok borítanának minden erkélyt, ha napelemes lámpácskák lógnának a teraszokon és ha az emberek otthonuknak tekintenék az erkélyeiket is - Pesten főleg szükség lenne a zöld növényekre az erkélyeken.

Ezért is jó az IKEA mostani kínálata, mert elképzelhető, hogy olyanoknak is ötletet ad a kihasználatlan terület belakására, akik eddig maximum a biciklijeiket tárolták ott. Arról nem is beszélve, hogy a kerteket is csodaszéppé lehet varázsolni a dekorációkkal, ráadásul kényelmes és praktikus darabokról van szó, amik mindenféle stílusú lakásba beépíthetők. És nemcsak az erkélyeken lehet ezeket használni, a virágtartók például az előszobában is mutatósak lehetnek.

Kép: Ikea 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4412391019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása