Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Karikázza be a naptárban június 14-ét !

2017. május 01. - Otthon

Az ország harmadik IKEA áruháza június 14-én megnyitja kapuit Soroksáron. Méretes és állítólag különleges is lesz.

A meglévő kettő mellé érkezik egy harmadik IKEA bolt is, az elmúlt másfél évben több ezer ember dolgozott azon, hogy Budapesten megnyisson a soroksári egység. Üzletileg semmi különös nincs abban, hogy a svéd bútorgyártó cég a már működő zuglói és a budaörsi áruházhoz képest egy másik szűz területen, a dél-kelet pesti Soroksáron nyitja harmadik boltját. A környékbelieknek és az agglomerációban élőknek biztosan nagy könnyebbség lesz ikeázni június közepétől.

Veszprémi belvárosi családi ház fiatalosan berendezve

ikeas_lakas_2.jpg

A nyitás dátumát a cég a Facebookon, videóban jelentette be, abban a videóban már az új bolt berendezésére is rá lehet csodálkozni, bár ez valószínűleg teljesen ugyanolyan mindenhol szerte a világon. Az üzlet 17 milliárd forintos beruházásban készült el, összesen 34 000 négyzetméter alapterületen lehet majd böngészni.

Dunaharaszti sorház világos színekkel

dunaharaszti_sorhaz.jpg

Letisztult, egyszerű formák, meleg színű falak.

ikeas_lakas_1.jpg

Háromszobás lakás Albertfalván, jó érzékkel megáldva

hofeher_ikeas_lakas.jpg

Az új áruházhoz közel lakó környékbeliek is örülnek majd az üzlet nyitásának, és aki gondolkodik azon, hogy Soroksár közelében valahol egy jó lakásba költözne, segítünk:

Baráti áron kínált hatvanhat m2-es lakás Soroksáron

soroskari_lakas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7612458331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szávó 2017.05.01. 23:02:43

Szerintem építsenek Budapest minden kerületébe Ikeát !
süti beállítások módosítása