Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Diane Keaton nyaralójától tátva marad bárki szája

2017. június 01. - Otthon

Diane Keaton nemcsak zseniális színész, jó érzéke van a lakberendezéshez és az ingatlanbefektetésekhez. Ha ez nem is igaz rá nagy általánosságban, az az egy dolog biztos, a Laguna Beach-i háza jó ízlésről és befektetői vénáról árulkodik. Itthon is vannak az ingatlanpiacon hasonló spanyol stílusú eladó házak, ha valaki beleszeretne a színésznő házába.

A 71 éves Oscar-díjas színésznő, rendező és producer számos kaliforniai otthonát átalakította már át, adta el, újította fel. Beverly Hillsen például egy 1920-as, spanyol gyarmati stílusú háztól kezdve a Pacific Palisides-ig mindenfélét. A mostani háza Laguna Beachen fekszik, 16 millió dollárért ér az ingatlanpiacon. Diane Keaton 2004-ben vásárolta meg a házat 7,5 millió dollárért. Amíg ott élt, gyönyörűen felújította, majd két évre rá 12,7 millió dollárért eladta. 

A gyönyörű épületet egy farmer építtette 1928-ban, éveken át hétvégi házként használták, amíg a család el nem adta a színésznőnek. A házban négy hálószoba van, hat fürdőszoba, és minden elemében igazi mediterrán otthonnak nevezhető. Kézműves csempék, eredeti megmunkált vas díszek, kő terasz tűzhellyel, klasszikus fehér falak és gyönyörű kilátás jellemzik a tengerparti házat. 

A Laguna Beach-i csodalak az óceánpart legszebb részén fekszik Los Angelesben, saját homokos tengerpartja van, ahol nemcsak napozni lehet, hanem vízisportokra is van lehetőség. A lenyűgöző kaliforniai ingatlanban több olyan lakberendezési tárgy is van, amit anno Diane Keaton újított fel, így bárki, aki megvásárolja a házat elmondhatja majd, hogy az Oscar-díjas színésznő keze munkájában él.

Fotó: Elle Decor

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr912548733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2017.06.01. 13:34:09

Rendezőként azért annyira nem volt olyan termékeny, habár az egyik rendezése pont a kultikus Twin Peaks egyik epizódja volt :)

Boka1 2017.06.02. 13:50:50

"Diane Keaton 2004-ben vásárolta meg a házat 7,5 millió dollárért. Amíg ott élt, gyönyörűen felújította, majd két évre rá 12,7 millió dollárért eladta. "

Kié a nyaraló? Mert a design is a 2000-es évek izlés világát tükrözik.

plokmi 2017.06.03. 02:27:03

Nem maradt tátva a szám. Jó helyen van, ennyi.
süti beállítások módosítása