Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Pofonegyszerű előszobai tároló

2017. június 11. - Otthon

Az előszoba az első helyiség a lakásban, ahova belépünk, és ahova a vendégeink először teszik be a lábukat. Ez az a terület, ahova belépve rögtön ízelítőt kapunk a lakás hangulatából, az ott lakók ízléséből és stílusáról.

A készen kapott előszobai tárolók nem biztos, hogy beférnek, ha csak a cipős szekrényekre gondolunk, némelyik indokolatlanul nagy helyet foglal el egy kisméretű belvárosi lakásban. Célszerű a centimétereket nézve azon gondolkodni, hogyan lehetne okosan megtervezni az előszobát úgy, hogy minden elférjen: kabátok, kalapok, cipők, táskák és még a vendégek számára is legyen hely. A prakitum, a barátságossága elengedhetetlen, és ha magunk kreáljuk meg, biztos, hogy nem fog kilógni a lakás többi helyiségéből sem stílusban sem praktikusság szempontjából.

A rengeteg holmit, amiket az előszobába teszünk, mint kesztyűk, sálak, kabátok, sapkák, kalapok, táskák tárolórendszerbe bujtassuk el. Ez lehet asztalossal készíttetett fiókos szekrény, lehet minimalista, lehet férfias, nőies, lehet rusztikus, lehet ott nagy tükör, kis tükör, ajtóra helyezett tükör, polcok vagy cipőtartó is. Az alábbi eladó belvárosi lakásban például tapéta választja el az előszobafalat a lakástól, a falra pedig random fogasokat szereltek, amikre bármit fel lehet akasztani. Olcsó és praktikus megoldás, de főleg azoknak, akik kevés holmi tárolnak az előszobában. 

untitled_design_14.png

Íme néhány ötlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr9612549675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élhetetlen 2017.06.11. 15:18:29

Mindenkinek, aki nem akar kiszédülni, ha kinyitja a cipős szekrényt, vagy szellőztetni a cipőt, mielőtt elrakja, stb. Balatonon a ruhásszekrény ajtaja is ilyenből van, mert nem fűtök télen, de így nem dohosodik be a lent hagyott áru. A tonett székekről ismert nádszövet. (méterben, különböző szélességben kapható). Az ajtó egy léckeret, a szövetet be kell áztatni (több órára), aztán a keretre felszögezni, egy vékony léccel lefogni a szélét. Mire megszárad, gyönyörűen kifeszül. Bármilyen színre festhető, vagy lakkozható. Takar, és szellőzik, és jól néz ki. Bevallom, a volt sógoromtól loptam az ötletet.
süti beállítások módosítása