Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A rosé gold díszektől lesz elegáns az ünnep

2017. december 01. - Otthon

A metálos színek minden évben ott lógnak a karácsonyfákon, idén azonban az ékszerdivatot követve, az igazán elegáns és egyedi a rosé gold szín lesz.

A rosé gold, azaz a rosé bor színe és az arany találkozása már sokakat magába bolondított. Nemcsak az ékszerek világában, hanem a lakberendezésben is megtalálható: lámpabúrák, kiegészítők sora ilyen színű. A karácsonyt is ellepik természetesen a rosé gold tárgyak, csodaszép díszeket, ajtóra koszorúkat, szalvétatartókat kínálnak a neten.

A karácsonyi díszek akkor igazán jók, ha passzolnak egymáshoz, azaz a szalvétatartók a girlandokkal összhangban vannak, vagy mintában vagy színben. A legrosszabb, ha minden csiricsáré, és olyan színkavalkádban úszik a lakás, hogy a szem alig bírja követni.

Márpedig elég könnyű ebbe a hibába esni, hiszen elég olcsón mindenféle karácsonyi díszt kapni jelenleg. A kínai boltok tele vannak led égősorokkal, továbbá karácsonyfára való díszgömbökkel, az igazán szép és ízléses holmikért a designer boltokba kell menni, ahol persze nagyon drágán kínálják a portékákat. A köztes megoldás az internet, és ha valaki még most megrendeli a karácsonyfára való izzókat és gömböket, akkor biztosan meg is érkezik az ünnepig. 

Íme!

A klasszikus, antik holmikkal berendezett lakásokban is jól mutatnak a metálos színű díszek és ünnepi lehet a hangulat. Képzeljük el, hogy az alábbi, eladó újlipótvárosi tetőtéri lakásban milyen elegánssá tennék a rosé gold díszek a karácsonyt.

Kattintson a képre!

0_44.jpg

Az Elle Decor szedte össze, milyen szép rosé gold tárgyakat kapni, íme az összeállítás. A boltok közül az alábbiakat érdemes felkeresni a neten, Etsy, Jet, Container Store. 1500 Ft-tól már különleges ünnepi díszeket rendelhetünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr4413398047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása