Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Így díszítsd a házad kívülről!

2017. december 09. - Otthon

A karácsonyi hagyományokhoz ma már hozzátartozik a ház, ajtó, ablakok díszítése is, de hogy ne mindenkinél a kivilágított aldis szánkót kelljen nézni, íme néhány ízléses dekorációs tipp.

A december eleje tökéletes alkalom arra, hogy ünnepi hangulatot teremtsünk a szomszédaink számára is, és a házat kívülről is feldíszítsük. Ez a szokás nem is annyira régi, biztos, hogy a tengerentúlról vettük át, de nincs ezzel semmi baj, hiszen a hangsúly az ünnepi hangulat megteremtésén van. 

Karácsonyi koszorú a legszebb dekoráció

A házi készítésű koszorú bármiből készülhet, akár fahéjból, tobozból vagy fenyőágakból is, teljesen mindegy. Aki nem ér rá saját kezűleg készíteni, a boltokban is kaphat gyönyörű darabokat, de akár a mű verziót is ki lehet próbálni, a lakberendezési üzletek és a virágboltosok is árulnak ilyeneket is.

Fényfüzérek a fákra, erkélyek korlátaira és az ablakokra

Nincs is annál szebb, amikor a szolíd fényű fényfüzér végigsiklik a teraszok, erkélyek korlátján. Az ablakok kereteit is körberakhatjuk, ha nincs erkély, akinek van kertje, akár a fűzfákra is tehet fényfüzért. A körúti fákat ilyen fényekkel világítják meg a karácsonyi szezonban, bátran lessük el az ötletet és használjuk!

A gangos lakásoknál is megoldható a fényfüzéres díszítés, akár az ablakokra, akár a gang korlátaira tesszük a füzéreket, ott, ahol a lakás van. Az ilyen lakásoknál, mint amilyen az alábbi eladó Attila úti lakás, a hatalmas ablakok kereteit is bátran díszíthetjük.

Kattintson a képre!

1_47.jpg

Óriási üvegben gyertyák

A lobogó tűz látványa hozzátartozik az ünnepekhez, a kandalló fénye, a fa tüzelésű cserépkályha fénye örömöt ad és melegséggel tölt el. Miért ne tennénk az ajtó elé is? Óriási üvegekre van ehhez szükség, valamilyen homokra vagy kavicsokra, amik biztosítják a mécsesek biztonságát, és minden este meggyújthatjuk anélkül, hogy tartanák a tűzveszélytől. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr2613407069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása