Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

A konyha felújítása mindig jó döntés

2017. december 14. - Otthon

Elég a munkalapot és a csaptelepeket kicserélni, máris szebb és tetszetősebb lesz a konyha.

Ma már a legtöbb háztartásban a konyha egyben van a nappalival, így a család életének szerves részévé válik a konyha és az étkező használata. Egyáltalán nem mindegy, hogy a konyha mennyire barátságos és hangulatos, hiszen a nappali része, ráadásul az a területe a lakásnak, ahol igencsak sok időt tölt együtt a család. A konyha felújítása így kétévente is téma lehet, és nem is kell mindig mindent lecserélni, néha elég, ha apró változtatásokkal frissítjük a konyhát.

1. Munkafelület cseréje

A munkalap általában az a dolog a konyhában, amit nem igazán akarunk lecserélni, pedig időnként kellene. Számtalan variácban kaphatók az üzletekben, érdemes pár évente újat beszerezni.

2. Konyhaszekrények ajtajának festése vagy cseréje

Öntapadó fóliával teljesen új felületet hozhatunk létre, de az is megoldás lehet, ha a szekrények ajtajára léceket szögelünk körbe, és az egészet lefestjük. Új ajtógombok és kilincsek is jól mutatnak, az egész konyhát megváltoztatja, ha a szekrényeket frissítjük.

Íme némi inspiráció:

Fotó: Pinterest

3. Csaptelep cseréje

A csaptelepről általában megfeledkezünk, ha már unjuk a konyhát, és csak akkor cseréljük le, ha valami baja van. A munkafelület cseréjével és a konyhaszekrények festésével 

4. Burkolatcsere

Új csempék, táblafesték, zománcfesték, tapéta, bármi szóba jöhet, ha már unjuk a konyha burkolatát. A legolcsóbb megoldás, ha lefestjük a régi csempét, ezen kívül a polcok mögé bátran tehetünk nagymintás tapétát, biztosan jól fog mutatni.

Otthonok Újbuda legzöldebb lakóparkjában

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr7013116224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása