Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Íme az Államok legdrágább albérletei

2018. január 14. - Otthon

Toszkán stílusú villa Kaliforniában, penthouse New Yorkban, hétszobás modern villa Miamiban, ezekért a kecókért akár 200 000 dollárt is kérhetnek havonta. Amerika legdrágább albérleteit mutatjuk be a luxi kategóriában.

Aspen a sztárok és a nagyon gazdagok kedvenc síelő helye, itt természetesen rengeteg igen drága kiadó ház van. A legdrágább és a leginkább luxus kategóriás kéró a síparadicsomban az alábbi ötágyas, pezsgőfürdős, házimozival ellátott, edzőtermes faház, aminek berendézese sem utolsó. Havi 150 000 dollárért (40 126 500 Ft) lehet kivenni.

most-expensive-rentals-01-1512159511.jpg

 

A tengerpart szerelmesei is megtalálhatják a luxust, méghozzá Miamiban, Ralph Choeff építész csúcsminőségi kényelmet varázsolt az alábbi hétszobás villába. Saját mozi, chef konyha, gyönyörű designer részletek, mindez havi 180 000 dollárért.

miami_rent.jpg

A hazai ingatlanpiacon az a lakás biztosan luxus kategóriás, aminek négyzetméterára több mint egymillió forint. Ilyen az alábbi, belvárosi eladó lakás is, elképesztően szép alapanyagokkal van tele.

Kattintson a képre!

13_2.jpg

A következő drága albérlet mindenki álma: egy szállodában (Mandarin Oriental) épített penthouse lakás, ami egyszerre otthon és egyszerre szálloda. Bárki, aki kiveszi, élvezheti a szállodai szolgáltatások előnyét, szobaszervíz és hasonlók, de egy igazán első osztályú manhattani penthouse lakásban élhet. Privát terasz van a lakáshoz, ami a Central Parkra néz. Kell ennél több?

most-expensive-rentals-03-1512159511.jpg

Természetesen a legdrágább luxusalbérletek közül nem maradhati ki Kalifornia sem, a Carolwood Drive-on fekvő, toszkán stílusban épült mini kastélyt havonta 195 000 dollárért lehet bérbevenni. Ezért a pénzért 9 hálószoba, medence, spa, fodrászszalon (!) és még stúdió is van.

most-expensive-rentals-04-1512159510.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr5213505707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása