Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Romantika: Malomházak is vannak az ingatlanpiacon

2017. március 24. - Otthon

A malom nem csak a használati céljainak megfelelően jó befektetés, hanem arra is kiváló, hogy valaki meglássa benne a lehetőséget, és kihasználva a tér adottságait, igazi romantikus kis kuckót alakítson ki.

Mintha csak egy angliai kisvárosi cottage-t képzelnénk magunk elé, olyan malomházakat is találni a magyarországi ingatlanpiacon. Többszintes házakról van szó, hatalmas terekkkel, tetőtérrel, beépíthető padlástérrel és téglával, ezek szinte kívánják a pajtaajtókat, a leandereket és a rózsákat. A malomházakhoz tartozik telek is, és bár a fővárostól egyik-másik távol fekszik, érdemes átgondolni azt is, hogy nyaralónak sem utolsó gondolat valamelyik malomház. (Egyébként nem egy malomból alakítottak már ki hoteleket itthon is, ez is lehet jó opció, gondoljunk csak a Stílusos Vidéki Szállodákra.)

1. Tápbolt is van a makói malomházban:

0_31_1.jpg

Kattints a képre!

2. Vízimalom lakóépülettel együtt eladó a Balatonnál:

13_1.jpg

Kattints a képre!

3. Vízimalom és családi ház eladó a Kinizsi vár mellett:

0_32_1.jpg

Kattints a képre!

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr1412333367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása