Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Ilyen egy könyvtár az erdő közepén

2018. január 13. - Otthon

Külsőre mintha csak a Walking Dead egyik erődje lenne a négyzet alakú betonfalakból álló épület az erdő közepén. De belülről nézve igazi álomotthon.

Az erdei házikó Seattle-ben áll, egy amerikai filmrendező, David Wild tulajdona. A ház a The Brain nevet kapta, Tom Kundig építész keze munkája az egész. Az erődítménynek tűnő ház tökéletesen alkalmas arra, hogy elbújjon az ember hetekre, hogy filmet vágjon, hogy kikapcsoljon és elmeneküljön a saját élete elől. Valószínűleg ezért is készült a ház. 

Munkaterület, erőd, játszótér és kuckó egy személyben az Agy nevet kapott erdei bunker, van benne sötétkamra, rejtett lépcsőház, hálószoba. A két hatalmas ablak elvileg acélból készült, és bár az ház kívülről négyzet alakúnak néz ki, valójában kissé púpos. Ez a trükk baromi jó akusztikát ad a belső térnek, aki leül a zongorához a nappaliban, garantáltan fantasztikus élményben lesz része.

Egy jó könyvtárszoba a könyvimádók álma! Az alábbi eladó 3+3 szobás lakásban például igencsak elférne egy külön szoba a könyveknek. Ez a megoldás sem rossz.

Kattintson a képre!

8_13.jpg

A nappali rész egyik fala maga a könyvtár rész, ami kapot egy igazi, klasszikus tűzoltóknak kitalált csúszda, ami egy rúd. Az egész terület egy óriási loft lakásra emlékeztet, ipari lámpák, csigákra tekert világítások, fa könyvespolcok, designer fotelek és kanapék jellemzik az enteriőrt. Igazán szép.

gallery-1511963081-98024-00-n95-high-preview.jpeg

gallery-1511963216-98024-00-n12-high-preview.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr3513506859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása