Az Otthontérkép homedecor blogja.

Belül tágasabb

Belül tágasabb

Miért olyan vonzó Bruce Willis nappalija?

2018. január 25. - Otthon

Bruce Willis és felesége eladásra kínálják a Central Parkra néző csodaszép lakásukat. Potom, közel 18 millió dollárért bárki viheti.

A New York legjobb helyén fekvő lakás egy háború előtt emelt épületegyüttesben található, a Central Park West 271-ben. A komplexum a Milwaukee Bucks kosárlabda csapat tulajdonosáé 2015 óta, az egész épületet 17 millió dollárért vásárolta meg a feleségével együtt. Úgy tűnik, elég jó biznisz lehet az Államokban a sportbiznisz. Az épület, amiben az akciószínész eladó lakása áll, neoreneszánsz stílusban épült, és összesen 26 különálló otthonnak ad helyet.

Bruce Willis hat hálószobás lakásához összesen négy és fél fürdőszoba tartozik. Természetesen a kilátás ámulatba ejtő, magát a Central Parkot és a Hudson folyót is látni a hatalmas ablakokból. Ez az óriási apartman eredetileg két külön lakás volt, de a filmszínész előtti tulajdonos még a 2000-es évek elején az egészet egybeépíttette.

Szinte biztos, hogy a színész a környéken, azaz az Upper East Side-on marad a családjával, egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, mindig is Upper East Side-i pasas volt, itt él a hetvenes évek óta. 

És íme Bruce Willis szépséges nappalija:

A Bruce Williséhez hasonló stílusban berendezett apartmant Budapesten is találni az ingatlanpiacon, íme egy igazán figyelemreméltó lakás!

Kattintson a képre!

7_12.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belultagasabb.blog.hu/api/trackback/id/tr313597399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2018.01.26. 17:38:11

EGYÁLTALÁN NEM VONZÓ r!!!!! :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása